Mit szeretnél karácsonyra kapni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 17:29
11/40 anonim válasza:
Nyugalamt, békét és HARMÓNIÁT!
12/40 anonim válasza:
Én azt szeretném, ha a külföldön élő unokahúgaim nálunk lehetnének karácsonykor. :)
13/40 anonim válasza:
Egy bordó vagy fehér batikolt acélbetétes bakit (lehetőleg min 20 sorosat:D) és egy új telefont, meg nem ártana egy új sulitáska, mert a mostanit csak a jóakarat tartja egyben. Sajnos valószínűleg ezeket nem kapom meg (pénzhiány:/), de egypár új könyvnek is nagyon örülnék, azt talán olcsóbban megúszná a Jézuska:D
14/40 anonim válasza:
Kinéztem egy jó kis platform csizmát, remélem mindenki pénzt ad és abból majd meg tudom venni.
15/40 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz.Bár még karácsonykor is b...szogatnak, mindig vita vanilyenkor.Anyám miatt.....
22/L
16/40 anonim válasza:
egy új telefont, mert ez az 5 éves már eléggé szét van esve. ezt aputól, mami biztos, hogy elvisz shoppingolni, anyától meg parfümöt.
17/40 anonim válasza:
egészséget,boldogságot
semmi mást
16/l
18/40 anonim válasza:
Lakáshitelt életem végéig :)
Szerettem volna már ott tölteni a karácsonyt.
19/40 anonim válasza:
Futópadot szeretnék mert fogyókúrázok, és a hideg idő bezavart a futópályáról. De csak szigorúan használtat, amit megtudunk fizetni.
22L
20/40 anonim válasza:
Könyvet. Mindig annak örülök legjobban. Begyújtanám a cserépkályhát, olvasnék, kint esne a hó, mellettem szuszogna a macskám. És a Párommal romantikus filmet néznénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!