Dolgozik hétvégén a párod?
Engem nagyon idegesít, hogy hétvégén ingyen dolgozik. A főnöke megkérte (mivel asztalos a szakmája), hogy csinálja meg neki INGYEN a birtoka körül levő fakerítést (2 hónapja azt csinálja, lassan befejezi), és most az egész lakásba bútort akar csináltatni, persze azt is ingyen. Lennének fizetős megrendelései, azokat mind visszamondja, hiszen nincs rá ideje. Amióta ez tart, sz*r a kapcsolatunk. Szex havonta 2x, amiért már könyörögnöm kell.
A főnökének sok pénze van, igazán megkérhetne mást, aki hétköznap ezzel foglalkozna, és hamarabb elkészülne. Nem, ő a páromat kérte meg. Nem rúgta volna ki, ha a párom a sarkára áll, és visszautasítja. Azon kívül, hogy sehova se menjünk már régóta, beszélgetni se tudunk. Attól félek rá fog menni a kapcsolatunk.
A kérdésedre válaszolva: nem csak a párom, én is dolgozom hétvégenként néha - beosztástól függ, kinek mikor kell mennie.
Amúgy engedd meg, hogy kérdezzek valamit: téged az zavar, hogy a párod dolgozik a hétvégén és nincs veled, vagy az, hogy ingyen dolgozik (említetted, hogy lenne fizetős munkája, de így nincs rá ideje)? Ha a fizetős melót elvállalná, akkor együtt lennétek?
A legegyszerűbb egyébként az lenne, ha normális hangnemben megkérdeznéd tőle, hogy miért vállalta ingyen ezt a munkát a főnökének? Lehet, hogy van rá valami oka, amiről te esetleg nem tudsz. Ez a kerítéses dolog már veszett fejsze nyele, de az, hogy bútort is csináltatna a főnök szívességből, az már tényleg kicsit soknak hangzik. Kérdezz rá nyugodtan, szerintem.
Heti 4nap 12órázik,+3óra utazgatás mindennap,és vasárnap is meló van.Mi is alig vagyunk együtt,most még kevesebbet leszünk,mert holnaptól megint dolgozom.És megint jönnek majd a viták(feszültek vagyunk hogy nem nagyon találkozunk).Eggyütt élünk,és lessz olyan hogy napokig nem látjuk egymást.
22/L
Majdnem minden szombaton dolgozik, de kifizetik neki. Sokszor meló után is maszekol.
Én nem dolgozok szombatonként.
Jól fölháborodtam, hogy ingyen dolgozik a párod. MIÉRT? Így továbbra is ki fogja használni a főnöke. ingyen kerítés, ingyen bútor? Jézusom...
Ezért nincs veled??? Szerintem ez durva. Ha meg már lefoglalja hétvégén, akkor fizesse ki. Őszintén nem értem, miért ment bele a barátod. Milyen gusztustalan emberek vannak a földön... Mármint a főnökre gondolok.
"A főnöke egy 50 éves vén f*sz."
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de mi az hogy 50 éves vén f@sz??? Én 42 éves vagyok, a párom 51, de ez nem jelenti azt, hogy lehúzhatjuk magunkat a wc-n mert öregek vagyunk. Amúgy 51 évesen olyan, hogy ha meglátnád, kiugranál a bugyidból, főleg így hogy a pároddal még szex is alig van, de ez mondjuk abszolut nem ide tartozik.
A férjed meg lehet hogy nem vén, de egy f@sz, ha hagyja hogy ingyen dolgoztassák.
Nem vagyok túl jó véleménnyel a főnökéről. Nem tehetek róla, de egyszerűen gusztustalannak tartom, hogy kihasználja az embereket. Párom másfél éve nála dolgozik, a cég csak úgy hozza a nyereséget, eszébe sincs kirúgni senkit, főleg nem a páromat.
Az is zavar, hogy nincs velem, meg az is, hogy ingyen csinálja. Ha nem a főnökének a bútorait csinálná, a műhelyében dolgozna, ott együtt lehetnénk. Vinnék neki reggelit, ebédet, kávét. A főnöke telkére viszont nem szívesen megyek ki, ha ő is ott van. Félek, hogy valami olyasmit mondok neki, amiért a páromat "bünteti". ha nem is pénzzel hálálja meg, akkor 1-2 szabadnapot adhatna neki néha. Tehát, hogy ne használja ki a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!