Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Dolgozik hétvégén a párod?

Dolgozik hétvégén a párod?

Figyelt kérdés

Engem nagyon idegesít, hogy hétvégén ingyen dolgozik. A főnöke megkérte (mivel asztalos a szakmája), hogy csinálja meg neki INGYEN a birtoka körül levő fakerítést (2 hónapja azt csinálja, lassan befejezi), és most az egész lakásba bútort akar csináltatni, persze azt is ingyen. Lennének fizetős megrendelései, azokat mind visszamondja, hiszen nincs rá ideje. Amióta ez tart, sz*r a kapcsolatunk. Szex havonta 2x, amiért már könyörögnöm kell.

A főnökének sok pénze van, igazán megkérhetne mást, aki hétköznap ezzel foglalkozna, és hamarabb elkészülne. Nem, ő a páromat kérte meg. Nem rúgta volna ki, ha a párom a sarkára áll, és visszautasítja. Azon kívül, hogy sehova se menjünk már régóta, beszélgetni se tudunk. Attól félek rá fog menni a kapcsolatunk.

2009. nov. 15. 17:21
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Persze a családi ebédekre se tudunk elmenni, emiatt is én kapok. :(
2009. nov. 15. 17:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egész kapcsolatod úgy el van rontva, ahogy van. A párodat nem érdekled. Nem tudtok beszélgetni, nincs szex, szinte soha nem vagytok együtt. Ennyi... Ha számodra megéri egy ilyen kapcsolatban maradni, akkor parancsolj. Én lépnék...
2009. nov. 15. 17:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem dolgozik, de ha igen akkor velem együtt és csak szombaton.
2009. nov. 15. 17:28
 4/21 A kérdező kommentje:
Előtte minden rendben volt. Eljártunk minden 2. hétvégén moziba vagy vásárba. A többi hétvégén meg vagy az ő szüleinél, vagy az enyémeknél ebédeltünk. Esténként sétáltunk, filmet néztünk.
2009. nov. 15. 17:30
 5/21 anonim válasza:
100%
ez valahogy sántít!1 normális ember hétvégén a fönökének ingyen nem dolgozik!2.ha van más fizetös munka naná hogy inkább azt csinálnám!3.a szex havonta 2x??nem birnám tartani magam..
2009. nov. 15. 17:33
 6/21 A kérdező kommentje:
Én is unom, már annyiszor megfogadtam, hogy lelépek. De szeretem. Azt mondta, egy kis ideig bírjam ki. És, hogy hamar túlleszünk rajta.
2009. nov. 15. 17:34
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért dolgozik ingyen a főnöknek, mi ezzel célja?

Miért kérte meg a főnök, hogy dolgozzon neki hétvégén és miért ingyen?

2009. nov. 15. 17:44
 8/21 A kérdező kommentje:

Gondolom "nem merte" visszautasítani.

Mert a főnöke fukar, és ha már épp olyan alkalmazottja van, akinek asztalos a szakmája, úgy gondolta, így olcsóbban kijön.

Legszívesebben elbeszélgetnék a főnökkel, de csak kirúgatnám a páromat. Így ez a lehetőség kiesett.

2009. nov. 15. 17:49
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már ingyen dolgozzon!És nehogy már alig szexeljen!

A főnök nem nő véletlenül?

2009. nov. 15. 17:50
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem. A főnöke egy 50 éves vén f*sz. Látásból ismerem, meg hallottam a hangját a telefonban. Többször meglátogattam a páromat, mikor dolgozott. (Láttam, milyen gyorsan készül a kerítés).
2009. nov. 15. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!