Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vinnétek ha újszülött...

Mit vinnétek ha újszülött babát mennétek látogatni?

Figyelt kérdés
Mindene megvan, ruha ilyesmi nem kell neki. Van ötletetek?
2013. nov. 3. 11:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10.: érdekes, én magamból kiindulva (és a mostanában szült ismerőseimből) soha nem gondoltam volna ilyesmire :)

De végülis ha szűkös a pénz, akkor érthető, hogy ennek örülnek, összességében nem keveset kell ilyesmire költeni.

2013. nov. 3. 13:05
 12/19 anonim ***** válasza:
én mindig fehér bodyt viszek. azt minden alá lehet adni, mindenhez illik, és abból soha nem elég. Nem mellesleg akinek vittem, mindenki örült, hogy nem megint egy újabb plüss (bocs, aki ezt írta), mert csak porfogónak jó, tele vele a padlás, mert mindenki azt visz, mert az milyen cuki... ja, az első 30 még aranyos.. :) (ezek az anyuka szavai voltak).
2013. nov. 3. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Babaápolási dolgokkal nem tudsz mellélőni, az elfogy, és mindig kell új. Pl. pelenka, minimum kettes, de inkább 3-as méret. Babafürdető, babaolaj, babasampon, babatestápoló, popsitörlő..stb. Én ilyesmit tennék a csomagba, meg esetleg valamilyen kis leporellót, hogy valami maradandó dolgot is kapjon tőlem.
2013. nov. 3. 13:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Én megmondom őszintén vigyáznék a pelenka dologgal. Nem mintha bajt okozna, csak vannak pl olyan fanatikusok, akik nem eldobható pelenkát akarnak használni, hanem moshatóznak. (mint én fogok)

Puhatold ki mire vágynak, biztos van valami. Van babanaplójuk? Kiváltották már a gyógyszertári csomagot? Akarnak-e hordozót? Van már nekik, vagy csak szeretnének?

Kötött babakesztyű, babasapka nagyon jó ötlet, úgyis tél jön. Én tudok is egy baromi jó üzletet, csak nem akarok reklámozni.

2013. nov. 3. 14:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Én örülnék a pelusnak, popsitörlőnek, de a 38. bodynak is. Ellenben a plüssnek már kevésbé. Alapból nem szeretem az ilyesmiket, a gyerekek sem játszanak velük, csak sorakoznak a polcon és szó szerint a port fogják. :/

Pelusból, ruhából soha nem elég. Főleg,hogy manapság már olyan tuti kis babaruhákat lehet kapni,hogy megáll az ész :)

Szóval én ezeknek tuti örülnék (örültem is), pedig nem vagyunk rászorulva (csak hogy megnyugtassam az egyik válaszolót)

3 hetes baba anyukája

2013. nov. 3. 16:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi most megyünk. Amit viszünk: 5 db-os body-csomag, egy doboz bonbon, babafürdető, törlőkendő, és a picinek egy színes kis játék, apukának egy üveg bor.
2013. nov. 3. 16:39
 17/19 anonim ***** válasza:

A popsitörlőkkel meg olajokkal az a baj, hogy nagyon gyakran érzékeny a babák bőre, kipattogzik, ezért csak egyféle vált be nekik...

én ezt a gyermekvállalás - babák, vagy egyéb kategóriájába is kiírnám, meg körülnéznék, ott anyukák is válaszolnak, és a "másik oldal" (anyukák) véleményét is olvashatjátok :)

2013. nov. 3. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én furcsállom a pelenkát, akkor már nedves popsitörlő, Sudocrem + kis zoknival egy csomagban (brahiból), na meg persze gyümölcs mindenképpen! Anyucinak egy bon bon, apucinak egy üveg bor/pezsgő. Ha közeli rokon, akkor pénzt és vegyenek belőle a szülők, amit szeretnének. Elvégre ők tudják, mi a fontos a babájuk számára.
2013. nov. 19. 23:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet kapni pelenkatortát, az szerintem jó ötlet, hasznos és mégsem egy zacskó pampers-szel állítasz oda. :)
2014. febr. 16. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!