Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak sokszor miért...

A férfiak sokszor miért gondolják azt, hogy a nők állandóan csak ilyen apróságok miatt veszekednek, mint a wécé ülőke?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 21:04
1 2
 11/15 anonim válasza:

előző voltam

elfelejtettem még azt írni, hogy összefüggésbe akartam ezzel a jelentéktelen dologgal hozni más problémázást is

ha a gyerek helyes neveléséről van szó helyt adok, de más kis szöszmötön civakodni...

2013. nov. 9. 07:25
 12/15 anonim válasza:
51%
Azért gondolják a férfiak, hogy a nők álandóan apró baromságok miatt cirkuszolnak, mert így van.
2013. nov. 9. 14:04
 13/15 anonim válasza:
75%

Ez komoly? :D

A WC ülöken veszekedni full felesleges. A pasiknak ugyan olyan "megterhelö" (jesszus :D) lehet felemelni, mint nekünk lehajtani. Lehet allva pisilni, az en Ferjem is ugy pipikel megsem "huggyos" a WC. Amugy meg a WC-t amugy is takaritani kell, vagy ti ugy vagytok vele hogy "oke, Nyuszika (vagy mit tudom en mi) ülve pisil, igy nem kell a klot takritani?" :O

Amugy fogalmam sincs egyes nö tarsaknak minek van pasijuk ha ezen is kiakadnak. Semmi ilyen sz*ron nem akadok fent. Minek? Stresszelek-rancos leszek, veszekszünk - ideges leszek es semmi nem lesz megoldva. Reggel ha felkelek a konyha - nappaliban minden szana szet van (Ö kesöbb er haza mint en), mosolygok rajta egy sort es fogom a cuccokat es bepakolom a mosogtogepbe, kukaba, helyere. Ennyi, max 10 perc es semmi idegeskedes. Ettöl függetlenül nem nez es nem is tart cselednek, mert forditva is müködik a dolog.

Csak egyesek szerintem ezt elvezik vagy nem tudom.

Elöre is elnezest, de ha ferfi lennek (de meg igy nökent is) jo messzire elkerülnem az egyes hsz-t!

A 'vizes lett a fürdö' dolgon jot nevettem (elnezest). Miert mit var a draga?

Fel a fejjel, vannak meg olyanok akik ezeket a dolgokat eszre sem veszik! :)

2013. nov. 9. 14:39
 14/15 A kérdező kommentje:

"Ettöl függetlenül nem nez es nem is tart cselednek, mert forditva is müködik a dolog."

Itt van a kutya elásva.

2013. nov. 9. 14:57
 15/15 Snl.Drako válasza:

istenem, ezt a rakás seggfájós hülyét, akik válaszoltak... (tisztelet a kivételnek).

Szóval főleg azért, mert volt, hogy hugom bejön, elküld a p*csába és kimegy, mindezt úgy, hogy egész nap hozzá se szóltam. Random bejött a szobámba és elküldött melegebb éghajlatra. Van ilyen. De hallottam fordítva is. Az emberek hülyék.

A wécé ülőke vitára meg:

Nagyfiú vagy, nem nehéz az a sz@r, le tudod hajtani.

Nagylány vagy, nem nehéz az a sz@r, fel tudod hajtani.

Komolyan mondom nevetséges, de sajnos személyesen is el kellett ezt már párszor mondanom felnőtt embereknek -.-

2013. nov. 13. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!