Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadnátok ha a határoz...

Hogyan fogadnátok ha a határozott kérésetek ellenére dohányozna a feleségetek/férjetek/lakótársatok a lakásban?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 14:51
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
38%
meg kell egyezni,hogy legyen egy helyiseg,ahol dohanyozhat,es,ha ö dohanyzik te nem megy oda.en is dohanyzom,a parom pedig nem,de nem fogok telen a minusz fokokban reszketve cigizni.es ö ezt meg is erti.
2013. nov. 2. 15:20
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van garázs a házban, ott cigizünk. Ott nem zavar senkit. :)
2013. nov. 2. 15:20
 13/42 anonim ***** válasza:
25%
A hálószoba jobb lenne? Amúgy nálunk nincs nem dohányzó akit kifejezetten zavarna, de még mindig jobb mint ha tv-zés közben szmogban ülne az ember vagy abban aludna.
2013. nov. 2. 15:21
 14/42 anonim ***** válasza:
89%
Na ne már. .. én és a férjem is dohányzunk de kint. Ha hideg van ha nem. A lakásban nincs dohányzás.
2013. nov. 2. 15:30
 15/42 anonim ***** válasza:
22%
Ha "határozottan" kérnek tőlem valamit, nem teljesítem. Ha szépen kérnek, akkor igen. Sőt, a "határozott" kérést egyéb módokon is szankcionálom.
2013. nov. 2. 15:30
 16/42 anonim ***** válasza:
68%
Én is dohányzom, de csak addig esik jól, amíg kimegyek és elszívom. Utána nem szeretek még órákig cigiszagban lenni. Szerintem igénytelenség és nem sértődhet meg, ha elmagyarázod neki, hogy ez miért nem jó és kiküldöd.
2013. nov. 2. 15:32
 17/42 anonim ***** válasza:
81%
Én azt nem értem, hogy miért hiszik azt a dohányosok, hogy ha ők csak egy adott szobában dohányoznak, akkor a füstöt és bűzt nem lehet az egész lakásban érezni?! Felvilágosításként: a füst és szag NEM áll meg az ajtóban.
2013. nov. 2. 15:40
 18/42 anonim ***** válasza:
5%
kepzeld mar,ha normalisan elvannak egymastol szigetelve a helyisegek,nem megy ki a füst.
2013. nov. 2. 15:45
 19/42 anonim ***** válasza:
81%

A 17-essel egyetértek. Nem igaz, hogy nem érezni, lehet, hogy a dohányos nem érzi, de a nemdohányzó igen.

Az ajtó hiába van leszigetelve, az mégsem jelent hermetikus zárat és ha ki-be jönnek, akkor szépen eloszlik a füst.

Sőt, ha nyitva van az ablak és az alattam levő dohányzik, akkor az egész nappaliban érezhető a bűz.

2013. nov. 2. 15:48
 20/42 anonim ***** válasza:
24%
17-es de az ajtó csukható, kivéve a barlangban.
2013. nov. 2. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!