Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényes lettem. Mit csináljak?

Kényes lettem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok kényeztetve az biztos... amit mondok általában megvan természetesen normál fizetésü a családom, olyan dolgokat kérek aminek van is értelme... nem hülyeségeket! De ugy érzem mintha visszaélnék ezzel... nem adom vissza azt ami elvárható lenne részükről! Lusta vagyok és kényes is... sokszor meggondolatlanul sértegetek is! (ez szemét huzás utánna belátom...de ) igazából ezt arra irtam, hogy régen karácsonyra anya vett egy arany nyaklánc és karkötőt, nagyon szép és nagyon értékes és eléggé kimutattam, hogy nem tetszik nekem! Szerintem ezekért a dolgokért kényes vagyok! Mit csináljak ellene?
2009. nov. 14. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Legalább te beismered és változtatni akarsz magadon.Ez a legnehezebb része a dolognak..a következő hogy mielőt tkimondazs indulatbol bármit is elszámolsz tizig és belegondolsz neked hogy esne,ha téged sértegetnének..ha nem tetszik valmai gondolj bele hogy anyukád mennyit nézeklpdhetett,és menyi pénzt áldozott rá hogy meglepjen téged (és ez a lényeg). Segits otthon takaritani,főzni,a suliban szerezz jo jegyeket,tanulj rendesen.Ezzel teljesited ami elvárható tőled,gondolom kamasz vagy.
2009. nov. 14. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Kicsit kevesebbet foglalkozz saját magaddal és sokkal többet másokkal!

Ez a fő problémád!

2009. nov. 14. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utolsonak igaza van. Mindezek mellet nem bantasbol mondom, de talan kezdhetned azzal, hogy sokkaljobban tiszteled a szüleidet. En nyaklancok helyett pofonokat kaptam, megis tisztelem, es szeretem öket. Fura dolog ez.
2009. nov. 15. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem dolgozz. ha fiatal vagy, a diákmunka tökéletes lesz. próbálj meg minél több dolgot a saját magad által megkeresett pénzből megteremteni magadnak, kaja, ruha, vagy bármi más. a másik dolog pedig: gondold végig, h miért lehetsz HÁLÁS a szüleidnek, a családodnak, a barátnőidnek stb, mennyi mindent kaptál tőlük, nem csak anyagi dolgokra gondolok, pl a szeretet és a törődés is becsülendő. legyél hálás, amiért van mobilod mert anyukád/apukád megvette neked, abból a pénzből amit magára is költhetett volna, legyél hálás amiért van egy otthonod, amiért egészséges vagy, tanulj meg örülni mindennek ami már a Tiéd.
2009. nov. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!