Mit tegyek? Faterom ivott, tiszta idióta
Figyelt kérdés
Most jött haza, végighányta az egész lakást, még most is hány. És nem stabil, azt se tudja, hol van.2009. nov. 14. 22:59
1/19 anonim válasza:
Semmit... :-[
Zárkózz be a szobádba, aludj, ő meg hányja végig magát, ahogy akarja!
Holnap majd nyomd a keébe a felmosórongyot, ödröt, hypót, takarítson fel maga után. :-P
2/19 anonim válasza:
Érdekes, mindig a fas*zik ilyen undorító fér*gek. Én hányok az ilyenektől. Pedig nem ittam, csak tejet.
Sajnállak, tényleg. Én takaríttattnám össze vele a hányását.
Ilyen esetben a sodrófa a hatásos. Vezessétek be.
3/19 A kérdező kommentje:
Faxom kivan, most is csak bokákol össze-vissza... Így még aludni sem lehet.
2009. nov. 14. 23:07
4/19 anonim válasza:
Én most azonnal, hányás közben lefényképezném és holnap elétárnám a diszes bizonyitékot. Valószinű arra próbálna hivakozni, hogy nem emklékszik semmire. Hát emlékleztesd disznó voltára! És persze takaritassatok vele!
5/19 A kérdező kommentje:
Most megfogadom:
Én soha nem fogok inni alkoholt!
2009. nov. 14. 23:15
6/19 anonim válasza:
Örülj annak, hogy csak hány, meg botorkál. Máshol ilyenkor már pofonok csattannak, vér fröccsen...
7/19 anonim válasza:
Látod! Minden rosszban van valami jó. Ha több nem, belátni, hogy mennyire undoritó egy részeg ember. És persze nem követendő!
8/19 anonim válasza:
az én faterom egész életébe alkesz volt
Bár sose láttam hányni.
Igaz ,őt se gyakran láttam. :-)
de az csatlakozom az előttem szolokhoz
9/19 anonim válasza:
Holnap takarítassátok fel vele. Tényleg annak örülj, amíg nem fajul tettlegességig... Annál rosszabb nincs - szerintem.
10/19 A kérdező kommentje:
És még a hányás szagát is érzem... Undorító...
2009. nov. 14. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!