Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy jobban legyek?

Mit tegyek, hogy jobban legyek?

Figyelt kérdés

Előzmények: Boldogságban, szerelemben éltünk a férjemmel, jöttek sorban a gyerekek is, 2 fiú, és egy lány. Anyagiakkal sem voltak gondok. 2 és fél éve súlyos betegség támadta meg egyik gyerekünket. Daganat. Egyik napról a másikra az onkológián találtuk magunkat. Kemoterápia, műtét, sugárkezelés. Férjem továbbra is dolgozott, a kórház, és a gyerekek között rohangált. Én otthagytam a munkahelyemet, és közel 1 évet a kórházban töltöttem a beteg gyermekünk mellett.A kezeléseknek már másfél éve vége. Gyerekünk jól van. Azóta jár közösségbe, vidám, visszatért a régi énje. Én visszamentem dolgozni.

Jelenleg: Egyszerűen nem tudok túllépni a történteken, állandóan aggódok, mindenfélét beképzelek. Minden szabad gondolatomat ezek a negatív gondolatok teszik ki. Szakemberhez nem szeretnék fordulni, mert ismerem magam annyira, hogy nekem nem segítene. A férjemmel, és a gyerekeimmel való kapcsolatom is tönkre megy szépen lassan. És nem látom a kiutat. Nem tudok pozitívan gondolkodni. Köszönöm, aki elolvasta az írásomat.

2013. okt. 30. 21:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat. Nagyon-nagyon kedvesek vagytok. Én is tudom, hogy fontosak a jó pillanatok, a pozitív gondolatok, de hiába tudja az agyam, ha a lelkem, szívem meg szorong, aggódik. Vannak időszakok, hogy sokat tudok pozitívan gondolkozni, érezni, máskor viszont nem. Most tervezem valamilyen ezzel kapcsolatos (pozitív gondolkozás) témájú könyv elolvasását. Esetleg tudtok ajánlani valami igazán jót, nekem valót?

Érdekes, hogy felhoztátok a költözést. Épp folyamatban a dolog. Még a betegség előtt akartunk költözni, de ez akkor elmaradt. Most belefogunk, és úgy tűnik, meg is valósul álmaink családi otthona. Eddig ilyen szempontból, mármint a betegség miatt nem is gondoltam erre.

2013. okt. 31. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!