Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonykor illő a barátomnál...

Karácsonykor illő a barátomnál lenni?

Figyelt kérdés
gondolom miért ne :) ő mondta,hogy legyek náluk :)
2009. nov. 14. 15:18
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
és olyankor milyen ajándékot lenni illő venni apukájának és anyukájának,illetve neki? ha a tesvére is otthon lenni meg az ő barátja(ott barátomnál),akkor nekik is kéne venni valamit?
2009. nov. 14. 15:22
 2/14 A kérdező kommentje:

bocsánat :D

szóval milyen ajándékot lenne illő venni*

3/14 A kérdező kommentje:

jaj elnézést,nem figyeltem.

lenne*

4/14 anonim ***** válasza:

Miota vagytok együtt,nem mindegy.Az se,mennyi pénzböl tudsz gazdàlkodni.Karàcsonykor viràgot nem vinnék,szoval szerintem az anyukàjànak egy szép füszertarto szettet,vagy tudakold ^meg,hogy olvas-e,és akkor egy könyv utalvànyt.

Apukàjànak egy màrkàsabb finomvörösbort.Esetleg ha dohànyzik,akkor egy nagyon szép gyujtot,vagy cigaretta tartot)

Testvöre fiu vagy làny?Ha làny akkor egy tisztàlkodàsi csomag(avonos testàpolo,testpermet,meg jasampon hajbalzsam)annak abaràtjànak meg szerintem nem illik,vagy baràtnöjének,max egy bon bont.De ha fiu testvére van,akkor nem tudom,mit vinnék.Parfüm személyes...Nem irtad a korukat

2009. nov. 14. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Karácsonykor a legtöbb családnál az a szokás, hogy a Szent Estét (24-én du., ill. este) szűk családi körben ünneplik. Karácsony első és második napján viszont sokan vannak, akik meglátogatják a rokonaikat.

A kérdésedre igazából csak Te tudsz felelni, hiszen Te tudod, nálatok és náluk (barátodéknál) mi a szokás. Ha dec. 25-ről vagy 26-ról van szó, akkor ha meghívtak nincs semmi gond, kivéve például, ha a szüleid számítanak mondjuk Rád a Nagymami meglátogatása miatt. Ha netán a dec. 24-ről van szó, hát akkor már nem vagyok benne biztos, hogy túl jó ötlet. Ettől függetlenül persze a ti speciális esetetekben ez lehet jó is. Én tuti nem mennék.

2009. nov. 14. 15:32
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem családoktól függ. Nálunk idegrohamot kapna a család ha valakit kerülgetni kéne karácsonykor, kérdezd meg erről a családodat mert hát nem csak rólad meg a barátodról szól az ünnep.
2009. nov. 14. 15:46
 7/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nincs olyan h illő, az a fő h mindenki jól érezze magát. "idegrohamot kapna a család ha kerülgetni kéne valakit" ez nem egy jó hozzáállás. A szülőnek is az a jó ha boldog a gyereke és ha ehhez az kell hozza a kis barátnőjét, barátját....
2009. nov. 14. 16:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez családtól függ, érdemes megbeszélni, hogy ne legyen belőle baj.
2009. nov. 14. 17:11
 9/14 A kérdező kommentje:

ez maximum a barátom családjától függ :)

mivel az én családom szinte már nem is család és nem sok mindenkit érdekelné,hogy otthon-e vagyok,vagy sem...majd megbeszéllem még vele,hogy melyik naptól gondolta :) ezért is gondoltuk,hogy náluk leszünk,mivel itt nálunk sajnos nem sok mindenben különbözik a karácsony más napoktól..

több,mint 1 éve

a válaszokat köszönöm :)

és barátom tesója lány

2009. nov. 14. 18:08
 10/14 A kérdező kommentje:
mármint, több mint egy éve vagyunk együtt :)
2009. nov. 14. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!