A vőlegényem rendszeresen megkínálja kajával a munkatársnőjét. Nem gond ez?
Figyelt kérdés
Leírom részletesebben. szóval a csaj 2 évvel idősebb, mint a vőlegényem. Állítólag szegény, és éhezik...de tulképp ezt nem meri bevallani. Egyszer közös asztalnál ettek az ebédlőben, és ő 3 szelet üres kenyeret hozott be. A vőlegényem rákérdezett, hogy "ez az ebéded?" a csaj meg bólintott egyet. Akkor szánta meg a párom. Most ott tartunk, hogy addig- addig sündörög a konyhában, míg ki nem böki, hogy "Tudod , a Katinak is (nem így hívják) légyszi egy szendvics...". Már nagyon kivagyok. Lehet hogy a nő direkt kihasználja a párom kedvességét? Vagy ez üres duma a pasim részéről, hogy megkínálhassa a csajt?2009. nov. 14. 12:28
11/16 A kérdező kommentje:
Katit írtam, de egyébként nem Kati a neve.Bocs, ha nem voltam érthető...
2009. nov. 14. 13:04
12/16 anonim válasza:
Jaaaa, bocsi! Én voltam a hülye!:-D
Hát, tök érthető így már!
13/16 anonim válasza:
Miféle félelmei lehetnek a kérdezőnek?
Csak nem arra gondoltok, hogy elcsábítja a párját?
Kezdünk tisztára Afrika lenni. Minden nő gyanakvóan néz a máskra, mert rögtön azt képzeli, lenyúlja a párját. Itt tartunk?
14/16 anonim válasza:
Én kiváncsi lennék ki ez a nő. _Nem rosszindulatból de elég furcsa ez a sztori. Ha tényleg annyira szegény és megbizonyosodnék róla h nincs hátsó szándéka akkor csinálnék neki szenyót biztos megsajnálnám.
15/16 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi.Az lenne a baj,ha párod lesz@rná,ha a munkatársa éhezne.Azért,mert valaki nőnemű nem biztos,hogy a Te párodra akar rámozdulni.
16/16 anonim válasza:
Kedves 14:44 igen itt tartunk ,mert sajnos a nők,férfiak többsége manapság ilyen nem veszik figyelembe ha valakinek már van párja és sajnos a hűség se gyakori jellemző de én a félelem alatt nem pontosan csak ezt értettem és a szombati ebéd ötletemmel akár ezt is kilehet deríteni nagyon sok minden kiolvasható egy ember viselkedéséből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!