Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem rendszeresen...

A vőlegényem rendszeresen megkínálja kajával a munkatársnőjét. Nem gond ez?

Figyelt kérdés
Leírom részletesebben. szóval a csaj 2 évvel idősebb, mint a vőlegényem. Állítólag szegény, és éhezik...de tulképp ezt nem meri bevallani. Egyszer közös asztalnál ettek az ebédlőben, és ő 3 szelet üres kenyeret hozott be. A vőlegényem rákérdezett, hogy "ez az ebéded?" a csaj meg bólintott egyet. Akkor szánta meg a párom. Most ott tartunk, hogy addig- addig sündörög a konyhában, míg ki nem böki, hogy "Tudod , a Katinak is (nem így hívják) légyszi egy szendvics...". Már nagyon kivagyok. Lehet hogy a nő direkt kihasználja a párom kedvességét? Vagy ez üres duma a pasim részéről, hogy megkínálhassa a csajt?
2009. nov. 14. 12:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkatársnője, akkor nyilván van állása, és az üres kenyér azért elég durva dolog sztem akkor, nem hinném, hogy egy kis májkrémre vagy vajra nem telne... Viszont a pasik néha elég naivak tudnak lenni :S a nő biztos nem teljesen ok, de a pároddal én a helyedben elbeszélgetnék picit..
2009. nov. 14. 12:34
 2/16 anonim válasza:
56%
Ne legyél ilyen rosszindulatú. Próbálj megbízni a párodban. És örülj neki, hogy a kedvesedbe szorult ennyi együttérzés. Nekem is volt anno egy ilyen osztálytársnőm és én is hordtam neki a kaját. Szerintem ez a lánynak a legkellemetlenebb, főleg ha nem meri bevallani. Nem hiszem h neked nehezedre esik +1 szendvics elkészítése. Bízz a párodban. Ha olyat tesz ami nem helyes, úgyis rájössz. Minimum megérzed.
2009. nov. 14. 12:37
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Parizsi,margarin,majkrem nem egy vagyon.Neha egy kigyoubi vagy pirosarany,egy szelet tojas es kesz.Magyarazza el a parod a lanynak,hogy nem kell martirkodni ha valaki szegeny.A parod egy jolelku ember de kihasznaljak.
2009. nov. 14. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem gond, és a párod csak egy kedves ember. Ennek örülhetsz is.
2009. nov. 14. 12:43
 5/16 A kérdező kommentje:
én is ezt érzem..hogy kihasználja.. kérdezgetem, hogy a csaj mindig "számít" a kajára? azt mondja a párom, hogy á nem , sokszor el se akarja fogadni... de látja a párom, hogy nem hoz túl sok kaját magával, így ha más nem otthagyja mellette a szendvicset. De hogy én csináljam, külön csak a csajnak??
2009. nov. 14. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha ferfirol lenne szo akkor is kiakadnal?Szerintem probalj emberkent tekinteni arra a lanyra ne mint nore.A parodnak meg embersegbol otos!!
2009. nov. 14. 12:46
 7/16 anonim ***** válasza:
40%

Megint egy hisztigép.. akkor mond meg a barátodnak hogy nem csinálsz többet a csajnak,vagy csináld de akkor ne verd a segged a földhöz..

Rosszindulatú vagy!!!!!

2009. nov. 14. 12:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
tudom furcsán hangzik demegértelek ,hogy azért csak egy másik nőnek hordani a kaját elég abszurd.Ismered a nőt?Mert ha nem szerintem hívasd meg a pároddal egy szombati ebédre és akkor sok mindent leszűrhetsz róla(öltözködés,köröm,haj szóval külsőjegyekalapján mindenkin meglátszik ,hogy hogy él)és ha látod ,hogy tényleg csak ez van a háttérben ,hogy szegény akkor hagyd neki.Amúgy a párod jól kereső?mert ha egy helyen dolgoznak nem hiszem ,hogy olyan nagyon eltérhet a fizetésük..
2009. nov. 14. 12:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért én nem mondanám ,hogy rosszindulatú mindenki gondoljon csak bele ha pl a felesége főzne egy számukra tök idegen férfinak meglehet érteni a kérdező "félelmeit"
2009. nov. 14. 12:54
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

Szia.

Azt el bírom képzelni, hogy valakinek ennyire ne legyen pénze, még ha dolgozik is, mivel számtalan más befizetni valója is lehet még. (Pl inkább a kaján spórol, hogy ne kapcsolják ki a villanyt vagy mit tudom én...), de azt túlzásnak tartom, hogy állandóan a vőlegényed hordja neki a kaját.

Amúgy azt hogy érted, hogy "nem így hívják"?

(A kérdésedben írtad.)

A párod azt mondja neked, hogy Katinak is csinálj egy szendvicset, közben meg nem is Katinak hívják a csajt? Nem értem...

2009. nov. 14. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!