Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja az itt válaszol...

Miért gondolja az itt válaszolók nagy része azt, hogy amíg egy nő otthon van a kisbabájával, addig a férje tartja el?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van amikor ez valóban igaz, de azért nem kellene általánosítani és a kérdezőt letámadni, amíg nem tudják a részleteket.
2013. okt. 29. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.mi sem éhezünk, nem ezt akartam mondani.de én már megbántam hogy hazajöttem szülni.nem lehet előrébb jutni csak ezt látom, és jobb már nem lesz.
2013. okt. 30. 07:03
 12/15 anonim ***** válasza:

# 8/11

Teljesen igazad van.Nagyon is divat lett a semmire vagy a nagyszülők pénztárcájára szülni.

Iskola végére vagy jobb esetbe pár hónapos munka keresés után jön a "véletlen" gyerek. Mert sokszor az aki mást nem tud vagy nem akar elérni a az életben a szül egy gyereket és arra veregeti hátba magát

2013. okt. 30. 10:45
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Torz gondolkodása van annak, aki azon kattog, hogy amikor egy férfi és egy nő gyermeket vállal és a nő otthon marad a gyerekkel amíg kell és a férfi közbe egyedül dolgozik, akkor a férfi eltartja a nőt. A nő képes megszülni a gyereket, nyilván ezért nem a férfi teszi. Aztán az marad otthon a gyerekkel, aki akar. Egynek muszáj és célszerű annak, aki kevesebbet keres. Általában a nők keresnek kevesebbet.

Agyhalott gondolkodása van annak, aki egy ilyen természetes, adott életszakaszhoz automatikusan hozzátartozó helyzetet úgy állít be, mintha bármelyik szülőnek is lenne más megoldása.

Másfelől pedig úgy kell párt választani, aki ebben is ugyanúgy gondolkodik mint mi. Mondom, már ha ezen kell egyáltalán bármit is gondolkodni, mert normális embereknél ez a téma fel sem merül.

2013. okt. 30. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves 8as.elég rosszul értelmezted a válaszom.mi nem azért vagyunk a lányommal az édesanyámnál mert nem tudnànk megélni nélküle.a párom jól keres, de nem itthon.terhesség előtt én is kint voltam és dolgoztam, csak haza jöttem szűlni (de minek!), na mindegy.és nem iskola után meg pár hónap munka után szűltem a nagyi nyakára.sőt inkább mi segítjük édesanyámat.Olvasd el rendesen.
2013. okt. 30. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Mivel a gyerek mindkettejüké, de csak az egyik marad otthon vele, ezért egyértelműen aki ezalatt az idő alatt pénzt tud keresni, annak a keresete fele a párját illeti. Mivel azért tud dolgozni, mert a párja ezalatt a gyerekkel van. És ha a nőnek volt munkája előtte, akkor gyest is kap, ami lehet magas összeg is.
2013. okt. 30. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!