Harmadik gyermekünkel vagyok terhes, két hét múlva szülök. A férjem egy hete elment egy buliba du-n kettőkor és hajnalban jött haza, csacsi részegen, pedig nem szokása sem a buli sem az ivászat. Azóta érdekesen viselkedik. SZERINTETEK MEGCSAL?
Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 13:53
11/20 anonim válasza:
Nyugi...fo a bizalom, ha nincs kulonsebb gond,akkor ne kombinalj! Ilyenkor a hormonok hatasara olyan dolgokra is gondolhatsz,aminek keves a realitas alapja. az,h ketszer kesett es elment buliba, az nem jelent semmit. Nyugi! Probalj masra koncentralni.
12/20 anonim válasza:
Egyértelmű hogy van valami, de sztem most xard le, és a szüléssel foglalkozz!!
Ha megvan a gyerek, számoltasd el, ha pedig beigazolódik a gyanu, akkor add be a válópert és pereld szét a pics@ját!!!
Megérdemli!!!
13/20 anonim válasza:
3 gyerekkel nem fog gyözni fizetni plusz sztem simán utcára rakhatod... Te pedig annyi támogatást kapsz hogy nem lesz gond a megélhetés..
14/20 anonim válasza:
Szia! Nem hiszem, hogy megcsal, szerintem simán szégyelli magát, hogy részeg volt. Előfordul, főleg, hogy most fog születni a babája. Talán ünnepelt, nekem ez azért kicsit korrektebb megoldásnak tűnik, mint rögtön a legrosszabbra gondolni. Így én arra voksolok, hogy nem csal meg :)
Az utolsó válaszra pedig annyit, hogy nem tudom eldönteni, hogy az a jobb ember, aki megcsalja a másikat, vagy pedig az, aki kisemmizéssel áll bosszút és utána támogatásokból él. (Ez a kérdezőtől független, csak a válaszra való reakció volt)
15/20 anonim válasza:
én nem tudom hogy van ez... de ugy dobáljátok a szavakat, hogy el se hiszem... 3 gyermekes anyuka dobja ki a férjét egy baklövésért? ezt komolyan is mondjátok??? NA NE MÁR!!! Veletek nem történt még gond a családban vagy valahol?? PEDIG VANNAK!!! nem is kevés de a mai világban nem ugy van hogy kidobom... és kész... hogy lehet ilyen marhaságot irni??? Megkell beszélni és kész! Azért mert egyszer leitta magát? istenem... ilyen gondolkozást...
16/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező, kiderült már valami? Részemről kíváncsian várom, hogy mi is történt... Remélem minden oké.
17/20 anonim válasza:
Én is idenézek néha... remélem, minden okés és csak elfoglalt a baba miatt :)
18/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszönöm a sok érdekes választ...Nos szerintem abban nincs semmi,hogy elmegy bulizni,csak tudni kell mértéket tartani,ami ebben az esetben nem így történt..a munkahelyén sajnos nem tudom leellenőrizni,mert egy építőipari cégnél építésvezető,tehát néha fogalmam sincs hogy holvan,több helyszínre is jár naponta,a telefonba meg azt mond amit akar..Egyébként rákérdeztem,hogy miis volt meg hogyan és miért viselkedik azóta olyan furcsán,de lerázott azzal hogy hülye vagyok.....Most megpróbálok nem gondolni semmi rosszra és a babára koncentrálni,de azért néha nyomozok egy kicsit és figyelek de azt nagyon.....még 1x köszi mindent.
2009. nov. 16. 14:19
20/20 anonim válasza:
Kérdező azóta gondolom szült még 3 gyereket, és az apja a gyereknek. Meg beszéltek, és együtt vannak boldogok, vagy a második pasival van a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!