A párom féltestvérénél nagyon sok összejövetel van, amiket én nem szeretek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Minden alkalomkor, névnap, szülinap, nőnap, húsvét stb. csinálnak ilyen kertipartyt, ahová sok embert meghívnak, ismerősöket, családtagokat. Na most ez úgy néz ki, hogy kajálunk, aztán mindenki végigvedeli a napot. Én nem szeretek inni, és úgy már beszélgetni sem lehet velük, amikor részegek. Utálom ezeket az összejöveteleket, jópofizni és úgy tenni mintha élvezném. Csak a párom miatt járok, de már nem bírom. Mit tegyek?2013. okt. 25. 13:35
11/17 anonim válasza:
Akkor menj haza egyedül. Nem vagytok összenőve.
12/17 A kérdező kommentje:
Hazamentem volna egyedül ha hagyja, de abból is csak a balhé van. "mert akkor az úgy néz ki, hogy nem érzem jól magam.."
2013. okt. 25. 14:26
13/17 anonim válasza:
Akkor majd durciznak kb 30 mp-et és elfelejtik. Ennyi.
Nem értem, milyen megoldást vársz. Hívjuk fel őket hogy te milyen jó fej vagy és ne legyenek már veled undokok? Vagy mit?
14/17 A kérdező kommentje:
a véleményetekre vagyok kíváncsi, nem kell bunkózni köszi.
2013. okt. 25. 14:31
15/17 anonim válasza:
Állj a sarkadra vagy viseld tovább a bulikkal járó dolgokat.
16/17 anonim válasza:
Biztosan ilyen pasit akarsz magadnak,aki képes úgy leinni magadat miközben te ott rosszul érzed magad?
Nem lenne jobb egy olyan pasi,aki a pia és az alkoholista család helyett azt mondja,menjünk szivem inkább kirándulni egyet?
17/17 anonim válasza:
"Biztosan ilyen pasit akarsz magadnak,aki képes úgy leinni magadat miközben te ott rosszul érzed magad?
Nem lenne jobb egy olyan pasi,aki a pia és az alkoholista család helyett azt mondja,menjünk szivem inkább kirándulni egyet?"
Hagyjad már a hülyeséged te is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!