Hogy tanuljak meg bízni?
Annak ellenére, hogy az előző nő anyapótlék volt, vele is lefeküdt... Érdekes hozzáállás ez az "anyapótlékhoz".
Sehogy nem tudsz megtanulni bízni. Ha figyeled őt sok ideig (akár pár év is lehet, attól függ milyen ember vagy), és közben arra jutsz hogy téged nem csal meg, akkor magától ki fog alakulni a bizalom. Ezt nem hiszem, hogy lehet tanulni.
Viszont ha eleve esélytelennek látod az egészet... Akkor az nem indul jól.
feltehetően 40 felé jár- és lecsillapodik valamelyest...
a bizalom: akard. Igen, bízzál és ne vizslass utána, mint egy rendőrkopó. Így boldog lehetsz, ha vizslatással telik az idő: nem. Ha megcsal? mi a teendőm? Elengedem. Legyen akkor ő ebben boldog - miért? mert szeretem.
Egyértelműen meg kell adni mindenkinek az esélyt arra, hogy változzon, hogy bizonyítson. Semmi köze a kapcsolatotoknak ahhoz, hogy neki előtte milyen kapcsolata volt és ott hogy bánt a partnerrel. A hűtlenségnek pedig minden esetben oka van. Nem csak az a hibás, aki hűtlen. Szóval a múlt miatt nem kell egyértelműen a párodat hibáztatni, biztos volt hozzá köze az exének is. (Nyilván vannak kivételek, amikor valaki megváltoztathatatlanul notorikus hűtlenkedő.)
Az én férjem is elsőnek egy rossz házasságba került ahonnan évek után a csajokhoz menekült (nem a témához tartozik, hogy kettejük között mi volt a gond). Válás után is egyik nő jött a másik után, sokszor egy időben több is. Amikor facér volt a csajok tudtak is egymásról, amikor házas volt az exfeleség is tudott minden nőről. Amikor összekerültünk elmesélte nekem mindezt, és azt is, hogy belémszeretet és úgy érzi megérkezett, többé senki másra nincs szüksége. Félve ugyan, de megadtam neki az esélyt. Mert őszinte volt, mert éreztem, higy igazat mond, mert éreztem, hogy tényleg igazi a szerelem közöttünk. Négy éve együtt vagyunk, két éve házasok, minden szabadidőnket együtt töltjük, sokszor együtt dolgozunk, félóránként telefonálgatunk egymásnak, szóval gyökeresen megváltozott, teljes mértékben ragaszkodik hozzám. A családja, a barátai azóta is kérdezgetik, hogy hogy sikerült ezt nála elérnem. Nem csináltam semmi különöset, egyszerűen csak szeretjük egymást.
Szóval nyugodtan bízz benne és ne kattogj sokat ezen a témán, mert csak feleslegesen görcsös leszel. Rengeteg ember van aki gyökeresen változik meg amikor megtalálja azt az embert, aki mellett hazaérkezett végre.
Ha nem mondta volna el, majd kiderulne, akkor se biznal...
Akkor h lenne jo?
Foglalkozz vele, de ne menj az agyara, en az esetben csalnek, ha gondban, v megbeszelendo dolgokban nem lenne mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!