Mi tévő legyek? 3 hetes terhes vagyok, a férjem közölte velem hogy el akar válni tőlem, Mondjam meg neki hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Mert régebben ő is akart gyereket.. de azt meg nem akarom hogy a baba miatt maradjon velem.. Egyedül nem tudnám felnevelni a picit, vetesem el? 24 N2009. nov. 12. 17:47
41/46 anonim válasza:
Szerintem meg rosszul. De ő tudja. Az ő élete, az ő lelkiismerete, az ő meggyilkolt gyermeke.
42/46 anonim válasza:
Szerintem meg csinálj egy alapítványi számlaszámot a gyermeke részére és a kezdőtőkét gyorsan utald is át! Akkor lehet, hogy meggondolja magát és akkor neked sem kell tudatlanul ítélkezned ismeretlenek felett!
43/46 anonim válasza:
Ebben van valami. Az apa nem gondolná megmenteni a gyermekét?
44/46 anonim válasza:
Mellesleg az abortusz sem ingyen van, tudtommal.
Én szólnék az apának, hogy legalább a költségeket fizesse!
Az böki a csőrömet, hogy még férjként kavar egy másik nővel, de azért dugogatja feleségét is védekezés nélkül hülye felelőtlenül. Bakker, akkor legalább fizessen! S egye a rákfene őt is a lelkiismeretével együtt!
45/46 anonim válasza:
Ezzel egyetértek, mindenképp tudnia kell róla így is!
46/46 anonim válasza:
Felelőtlen nő és még van pofája a férjét vegzálni?
Miért nem beszélte meg az áldozattal?
Miből gondolta, hogy stabil egzisztencia (érzelmi és anyagi biztonság) nélkül a világra hoz egy gyereket és majd eltartatja magát?
Hiába házasság, ha nem beszéltek erről akkor bizony zsarolás szaga van a dolognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!