Ti égőnek tartjátok szüleitiket/nagyszüleitiket? Ha pl. : értetek mennek?
Figyelt kérdés
Nem értem hova fajult már ez a világ h valaki a saját családját egőnek tartha vagy ezt csak én látom így? Én vagyok a hülye ?2013. okt. 22. 16:17
3/22 anonim válasza:
örülök ha jön kocsival legalább nem kell gyalogolnom vagy buszozni. ha meg mama busszal jön az se gáz.
4/22 anonim válasza:
hova jutott ez a világ???
ha már egy gyerek fejében ilyen gondolat előfordul...
égőnek tartani azt aki felneveli...
6/22 anonim válasza:
Én orultem neki ha jottek értem de az elég ritkán volt,már 2.-ban egyedul mentem haza.
7/22 anonim válasza:
Nem, akkor tartom égőnek amikor úgy viselkedik. Pl a boltban hangosan elkezd panaszkodni fizetéskor, hogy milyen drága minden, mint egy 100 éves öregasszony, pedig csak 50...
8/22 anonim válasza:
Családja válogatja, hogy égőnek tartja-e valaki vagy sem, de ebben semmilyen "fajulásáról" a világnak nincs szó.
9/22 anonim válasza:
Nem tartottam sosem égőnek,de ritkán fordult elő,én nem éltem akkora luxusban,hogy gyakran jöttek volna értem.
10/22 anonim válasza:
Én örülök a fejemnek mint kutya a farkának... legalább nem kell buszoskázni hanem kocsival hazavisznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!