Vannak igazi barátaid, barátnőid? Olyan (ok), aki (k) re mindig, minden körülmény között számíthatsz?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha neked nem megy jól, nincs pénzed, kirúgtak a munkahelyedről. De akkor is, ha éjjel hívod, mert szükséged van rá.2009. nov. 11. 20:30
41/44 anonim válasza:
Nekem is volt egy barátnőm, akiben megbíztam és bármit megtettem érte, de rájöttem, hogy ez csak egyoldalu. Aztán lassan elfelejtettük egymást. A férjem és gyermekeim kívül senkim sincs. A testvérem és a családja azok, akikre bármikor bármivel bármire számíthatok. De ha most valami gondom lenne (és nem gondolok csupán anyagi jellegűre), azt hiszem bármelyik "ismerősöm" segítségemre sietne, amint tehetné. Csak az abaj, hogy nem merjük felhívni azt a valakit, mert úgy gondoljuk nem segíthet.....pedig bizony segítene....biztos vagyok benne.:)
42/44 anonim válasza:
Nincs egy sem.Én soha nem számíthattam rájuk,csak ők rám.De már meguntam,ha meglátogattam az egyiket mindig vettem mindent a családjának,de még egy smst sem írna.Már nem fog érdekelni...pedig hiányzik.Ha meglát(véletlenül összefutunk)(nem egy városban lakunk) bőg hogy mennyire hiányzok neki.Voltak barátnők akik bekevartak egy két téren,vagy a másikat ellenem fordították.Sokmindenben számíthattak rám,de én már rájuk nem.:(
22/L
43/44 anonim válasza:
Nincsenek. És a sok csalódás miatt úgy érzem, nem is kellenek.
Barátomban sokáig hittem azt, hogy megbízhatok, sokszor bizonyította is ezt, de csak átvert..
44/44 anonim válasza:
Van ket nagyon jo baratnom, akikre szamithatok.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!