Vannak igazi barátaid, barátnőid? Olyan (ok), aki (k) re mindig, minden körülmény között számíthatsz?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha neked nem megy jól, nincs pénzed, kirúgtak a munkahelyedről. De akkor is, ha éjjel hívod, mert szükséged van rá.2009. nov. 11. 20:30
21/44 anonim válasza:
Én csak a férjemre számíthatok. A szüleimmel nem jó a kapcsolatom! Na nem is kérnék tőlük segítséget!!
22/44 anonim válasza:
Nekem a családom a barátom, bár anyagilag őrájuk sem számíthatok. De nem is ez a lényeg. :)
23/44 anonim válasza:
Egyetlen egy ilyen van, akiről tudom, hogy bárhol, bármikor, bármiben számíthatok!
24/44 anonim válasza:
barátom 2 ilyen van, egy lány és egy fiú, és nem csak én számíthatok rájuk bármikor, ők is rám. a másik a családom. mindenben támogatnak és mindig.
25/44 anonim válasza:
barátok vannak,de akiben 100%ig,olyan barát nincs
páromban 100%ig,benne lehet,már bebizonyitotta
szüleimre is számithatok,bár rájuk nem szivesen
26/44 anonim válasza:
Igen, egy darab :) Olyan, mintha a testvérem lenne. 17 éves korom óta ismerem, szóval már 5 éve, de igazán a legjobb barátnőm kb 3 éve lett. Mindent tudunk egymásról, és mindig, minden körülmények között számíthatunk egymásra. Az ilyen ember nagy kincs.
27/44 bibi05 válasza:
Nekem nincs ilyen barátom, sőt igazán barátom sincs, csak ismerősöm, nekem csak a párom van, rá mindig, mindenben számíthatok, hajnali 4-kor is. Volt már ilyen sajnos, de bebizonyította, hogy képes rá, megmutatta mennyire szeret, akkor is. Nem adnám semmiért:)
28/44 bibi05 válasza:
utolsó vagyok, már együtt élünk, még mindig csak rá számíthatok, de nekem ez nem baj. Mindent meg tudunk beszélni. Nagyon-nagyon szeretem.
29/44 anonim válasza:
Naná.A legjobb bnőm.
Ha férfi lennék biztos feleségül venném :-)
30/44 anonim válasza:
Egy ilyen van, bár nem csak barátnőm, mert unokatestvérem. Évek óta ilyenek vagyunk egymásnak. Csak kicsit messze vagyunk. Épp a múltkor beszélgettünk arról amúgy, hogy ilyen mindig, mindenkor stb. csak mi vagyunk egymásnak, egyikünknek sincs más, bár sok az ismerős, haver stb.
Néha rosszul érzem magam emiatt, hogy vajon bennem van-e a hiba, vagy miért, de már megszoktam, hogy ő az egyetlen, aki tűzön-vízen... jobban belegondolva, nem is igénylem, hogy olyan sokan legyenek, akik ennyire ismerjenek meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!