Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak igazi barátaid, barátnő...

Vannak igazi barátaid, barátnőid? Olyan (ok), aki (k) re mindig, minden körülmény között számíthatsz?

Figyelt kérdés
Akkor is, ha neked nem megy jól, nincs pénzed, kirúgtak a munkahelyedről. De akkor is, ha éjjel hívod, mert szükséged van rá.
2009. nov. 11. 20:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Pár évvel ezelőtt még azt mondtam volna hogy van, több is. Akkor azt hittem hogy ez mindig így lesz, de kiderült hogy ezek a barátságok mégsem voltak olyan erősek, nem állták ki az idő és a távolság próbáját. Most 24 éves vagyok és nem tudnék olyan embert mondani akihez lelkileg annyira közel állnék. Persze vannak barátaim akikkel összejárunk, bulizunk, beszélgetünk, de ez már nem az a testi-lelki barátság. Érdekes dolog ez mert már nem is igazán hiányzik, most már a párom az aki a legjobb barátom is és ez nekem elég.
2009. nov. 11. 23:36
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy barátnőm mindig mindenben.Soha nem csalódtam még benne soha!!!
2009. nov. 11. 23:37
 33/44 anonim ***** válasza:
90%
én 22 éves lány vagyok.sajnos a lányokkal mindig befürödtem mert mindig elárult akit barátnőmnek hittem...a pasi legjobb barátokkal meg az volt a gond h a barátságuk átment vmifajta szexuális vonzódássá.most akiben legjobban megbízom az a párom bár vele is barátként kezdtük és átléptük a barátság határait.azóta is boldogan élünk immár 3 éve:D
2009. nov. 12. 00:05
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy több mint 20 éves de a távolsag megvaltoztatta. Őt és a kapcsolatot is. Nagy veszteség és űr. Hiába van férjem gyerekem, az igaz barátság az más. Nekem nagyon nagyon fontos, nem kell száz csak egy de azért a barikádra is kiállok....
2009. nov. 12. 00:06
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés, de van.
2009. nov. 12. 01:11
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor megszívtam, sokszor küzdöttem életem során magánnyal, volt, hogy barátnő híján egy sráccal jártam bulizni, aki belém volt esve, de ez nem volt kölcsönös, na az se volt egy jó helyzet... Voltak párhónapos kísérletek, sok "barátnőben" csalódtam, nem megy jól az egyoldalúság... Aztán az egyetem utolsó évében egy előadáson kinéztem magamnak egy csajt, aki hasonló stílust képviselt, mint én. Kértem tőle jegyzetet, meg megkérdeztem iszunk-e valahol egy pohár bort. Igyunk, mondta. Beültünk egy helyre, és egész éjjel beszélgettünk. Azóta is beszélgetünk, sok éve. Aztán lett még két barátnőm - 26 éves koromra mondhattam végül el, hogy stabil baráti társaságom van, hogy nem kérdés, kikkel megyek el hétvégén, nem kell senki társaságáért kuncsorogni (de utáltam...) Olyan barátok vannak sokkal régebbről, akikkel néha összeülünk beszélgetni, de az életünk nem közös. Őket is szeretem, de az alapot a 3 csaj adja, akiket semmiért nem adnék. :) Utálnak is minket, tényleg milyen dolog az már, hogy ilyen jól érezzük magunkat, és nincs bajunk sem saját magunkkal, sem egymással, nem rivalizálunk, furkálunk, pletykálunk, stb! :D:D:D

Párom jelenleg nincs, de ha van, nem fő bizalmasként tekintek rá, mert egy párkapcsolat törékeny dolog. Ennek ellenére exem sokat tudott, számíthattam rá minden téren, de ha egyszer a kapcsolat nem működött - na szóval erre nem lehet építeni... Anyukámra alap dolgokban számíthatok, ezért nagyon hálás is vagyok, de a személyiségemet, lelkemet nem érti meg, ezt a barátoknál keresem, de szerintem valahol ez így is van jól. Csak azt sajnálom, hogy nem elég, hogy elvált, és nem talál azaz már nem is keres új társat, Neki nincs egy barátnője... :( Főleg így, hogy nekem vannak, és tudom, mit jelent...

28/n

2009. nov. 12. 01:42
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nincs, erre most döbbentem rá, hogy kérdezted! Elgondolkodtam, és ilyen nincs. Havernők inkább mind. Bár én mindig mindenben segítek mindenkinek, még ha nem vagyunk barátok akkor is. De még sosem kaptam vissza, sőt!
2009. nov. 12. 06:23
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos nincs ilyen, csak egyedül a párom,de néha még benne se vagyok bízom. :(
2009. nov. 12. 06:26
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Egy van.
2009. nov. 12. 06:37
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van 3 barátnőm! Mármint több is van, de ők az igaziak. Nem egyszer volt már, hogy éjjel hívtam őket, és mentem el hozzájuk. De ugyanúgy ők is számíthatnak rám. Szerencsés vagyok, hogy ők vannak nekem!
2009. nov. 12. 07:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!