Ti erre mit reagáltatok volna?
Figyelt kérdés
Tény és való, hogy anya meg apa nincsenek valami jóban. Válni akarnak, de mégsem teszik, meg hát nem értem ezt az egészet, de a bonyolultabb része nem is érdekel. A lényeg az, hogy ma voltunk anyával vásárolni. Az öcsém meg a húgom elmentek valamerre, én anyuval maradtam, akit hívott valaki. Aztán kiderült, hogy feltette magát már régebben egy társkeresőre, és az a pasi hívta, akivel egyszer már "randizott", vagy mi. Itthon úgy tudtuk, hogy valamit a munkájával kapcsolatban intézett el. Most én tudom egyedül a családból, hogy anya más pasikkal ismerkedik "munka" címen, miközben még férje van. Most akkor ez mi? Konkrétan nem tudtam rá mit reagálni. 15/L2013. okt. 18. 22:41
11/11 anonim válasza:
Itt gondolom ne a sexualitást részleteznék! Hanem arra utaltam,h rálehet kérdezni apura vagy anyura esetleg van-e más az életükben! Egy 15 éves persze gyerek még,da ha azt vesszük már legtöbbje él sexuális életet.Akkor???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!