Mekkora fizetéssel lenne elégedett a családod?
Havi 200 fix csak enyi az egész
havi 200 fix és a boldogságunk kész
Az én fizum 200, a férjem jó ha 100t keres-nem ad haza(amióta dolgozok legalábbis pénzt tőle nem láttam). Én a 200-al simán virgonc vagyok. Hogy mennyivel lenne elégedett a család- nincs az a pénz, mert én nő vagyok, az én keresetem az semmi, most így csalédfentartóként is.
Szóval én mércémmel a 200is elég, persze ha szépen haladok előre a munkahelyen halad a fizu is és jól fog esni, de mikor nem esne jól a több pénz?
A többiek pedig nyalogassanak halat...:)
Párommal élünk ketten, és közösen is keresünk. Van egy pub-unk, étteremmel egybekötve, innen forgalomtól függően havi 300.000-600.000 ft-ot tudunk kivenni. Van egy fordítóirodánk, ez olyan 500.000 körül hoz, itt viszont nincsenek alkalmazottaink, ketten csináljuk. Fél éve nyitottunk egy zenei stúdiót, ami inkább csak magáncélt szolgált volna, azonban akkora kereslet lett rá, hogy elkezdtünk ezzel is foglalkozni. A múlt hónapban 300.000 ft körül hozott, de növekvő tendenciát mutat.
Most is épp azon gondolkodunk, hogy mibe lehetne még befektetni. Valamiféle üzletet akarunk, pékség vagy bolt, még nem döntöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!