Megcsal a férjem?
Figyelt kérdés
Véletlenül belépve hagyta a facebook profilját,én persze beleolvastam az üzenetekbe...nem kellett volna. Egy kolléganőjével levelezett, és nagyon gyanúsak az üzik. Csaj új ágyat vett, felajánlotta a férjem hogy segít kipróbálni..megkérdezte átjönne-e mert unatkozik egyedül és nincs aki reggel keltse, miközben én éjszakás voltam... félig viccesen írtak, de nagy flörtölésben voltak, és több üzi ki van véglegesen törölve. Nagyon kivagyok. Nem tudom mit higyjek. Lehet hogy csak flörtöltek, de mi van ha nem? Mi van ha csalt vele miközben dolgoztam? Hogy deríthetném ki? Ezek a beszélgetések egy-másfél évesek, tehát nem mostaniak. Vélemények?2013. okt. 18. 09:29
31/36 anonim válasza:
Ez nem flört volt, hanem felhívás egy "keringőre"! Teljesen mindegy, hogy a csaj élt-e a lehetőséggel, avagy sem, mert a szándék megvolt, tehát megcsalt. A bizalomnak egy életre lőttek, kérdés, hogy ezek után fogsz-e tudni vele élni vagy sem. Egyébként a legtöbb pasit a változatosság izgatja, tök mindegy, hogy csúnyább-e vagy sem, a lényeg, hogy más.. és szerintem sincs olyan pasi, akit nem lehet elvinni egy menetre...
32/36 anonim válasza:
Miért kell a nőknek mindent túlkomplikálni? Nekem is vannak koleganőim, sok hasonló poén elcsattan nap, mint nap, meg üzenetekben, de sosem csaltam meg. Ezek többségében ártatlan viccelődések, amit azért nem mond el neked, meg én sem a nejemnek, mert egyrészt semmi köze hozzá, másrészt feleselgesen minek idegesítsem, hiszen úgysem történt semmi.
33/36 anonim válasza:
Ja, megha megtörtént volna, akkor nemcsak ilyen flörtölös/poénkodos párbeszédet találtál volna, hanem egyértelmübb utalásokat (pl. holnap du. átjössz?), vagy hasonló. Ez csak vicccc!
34/36 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy én a nő facéjába olvasgattam dolgokat, aki a szomszédunk (igyekszünk tavasszal elköltözni), és a BARÁTNŐM volt...
Ha írsz privit elmesélem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!