Megcsal a férjem?
"Az a baj, hogy nem tudom kideríteni mi volt vagy mi nem."
Nem baj kedves 000000, majd mi itt kiderítjük.
Most tényleg számít, hogy d.gtak vagy sem? Készült rá, egy idegen nőnek felajánlotta az ágyat kipróbálásra, áthívta magához egy kis sz.xre.
Szerintem tök mindegy, hogy végül kikötöttek-e az ágyban vagy sem. Hazudott neked, a hátad mögött nőcskézett.
Nálam ennyi elég lenne. Ha én nem vagyok elég neki, keressen mást. Lapát.
"Véletlenül belépve hagyta a facebook profilját,én persze beleolvastam az üzenetekbe...nem kellett volna."
..na, ebben az egyben egyetértünk!
(véletlenül nyitva hagyja a pénztárcáját, abban is turkálsz?, esetleg a szomszédod a postaládáját, az abban lévő leveleket is elolvasod? stb...)
Kérdező (#24) "Az a baj, hogy nem tudom kideríteni mi volt vagy mi nem." - ha egyszer VOLT, akkor az mit számít, miért hagyod, hogy mérgezze a jelent? Lehet, hogy volt valami, lehet, hogy nem volt, de az tök mindegy, a párod melletted van, tehát melletted döntött, ez számít.
Gondolom ismered a klasszikus tanmesét a folyón átkelő 2 buddhista szerzetesről, meg a rossz életű nőről... ha ő már rég letette, te miért cipeled?
Nem véletlenül törölte...
Nem kell kideríteni, hiszen te is tudod mi történt, csak ámítod magad még, hogy nem b-szta meg a nőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!