Szerintetek mit tehetnék a kapcsolatunk megmentéséért?
Biztos vagyok benne, hogy a párod szeret, de ez lelkileg nagyon tönkre tud vágni egy nőt, főleg, hogy így már nem lehet gyereke. Szerintem is csak elkeseredettségében mondja, attól fél, hogy ő így már nem teljes értékű, a kapcsolatotok sem lesz az, és előbb-utóbb úgyis keresel mást, aki tud neked gyereket szülni, mert ő nem tud és emiatt szenved.... Szerintem ilyesmik járhatnak a fejében. Hagyj neki egy kis időt, amíg feldolgozza. Ne erőltesd, te tudnia kell, hogy mellette állsz ha szüksége van rád. Menjetek el pszichológushoz id, szerintem szüksége van szakszerű segítségre, hogy ezt átvészelje.
Nagyon jó dolog, ha valakit a párja ennyire szeret, szerintem ezt senki nem akarja olyan könnyen eldobni. A lelke mélyén ő sem, csak ez most nagyon felkavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!