Akiknál külön kassza van miért?
Nél.
Szóval miért döntöttetek így? Miért látjátok ezt jobbnak, stb? És vajon miért van az önkormányzatnál meg mindenhol ez az 1 főre eső jövedelem meg az hogy minden közös duma mikor ez sok házasságban nem így mükódik.?
Az önkormányzatot ne keverd bele. Ott nem azt kérdezik, hogy külön kassza van-e, vagy közös, akkor is kiszámolják az egy főre jutót, ha közös a lóvé, ha nem.
Én azt vallom: külön kassza, külön élet, közös kassza közös élet.
Ok, akkor minek is vagy egy ilyen emberrel? Én naponta 200.-Ft adok a hajléktalannak, aki bekopog a kocsim ablakán a pirosnál!!!
Tessék váltani, lépni, nincsen lehetetlen, csak tehetetlen.
azért számol így az önkormányzat, mert ez a normális, ez a természetes, egy házasságban vagyonközösség van, KÖZÖS dolgok stb. hogy aztán egyesek belemennek így-vagy egy kiszolgáltatott helyzetbe, kihasználtatják magukat, az már nem az ő bajuk. Vagy mégis hogy gondolod? Mondjuk tegyük fel, hogy nálunk a férjem nem keres, én meg keresek 500 ezer forintot és akkor ő elmegy segélyért és bemondásra azt mondja, hogy ja kérem, hogy a feleségem a magyar átlag fizetés négyszeresét keresi? De nekem nem ad, hát adjanak már egy kis segélyt. Aztán vigyorogva hazajön vele, hogy na Julis, ebben a hónapban ingyen van a csirkehús, bevette az ügyintéző, hogy nem külön kasszán vagyunk? Vagy mégis szerinted hogy?
Akinél külön kassza van, ott a másikfél nem olyan fontos, nem olyan "végleges" számodra, hogy megossz vele bármit. Akkor se, ha össze vagytok házasodva. A férjed így néz rád.
"a férjem... 200 ft ot ad egy napra és abból egyek"
esetleg ha elmennél dolgozni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!