Féltékeny rám egy barátom, mit tegyek?
4 éve jöttem össze a férjemmel, azóta ismerek egy párt a férjem baráti társaságából. Eleinte mindkettejükkel jóban voltam, nagyon szimpatikusak nekem, viccesek, jó fejek, stb. De az utóbbi időben csak a sráccal beszélgetek. Nincs köztünk semmi, de ha találkozunk, jól elvagyunk, tudunk egymással beszélgetni, vannak közös témáink (férjem révén közös hobbink), stb. A barátnője nincs benne a közös hobbiban, és az utóbbi kb. egy évben kerüli a társaságunkat, és leginkább engem. (Különféle kifogásokkal, amik egyre átlátszóbbak.)
Én azt hittem, hogy jóban vagyunk, rendszeresen beszélgettünk, jó fejnek tartottam, írtam neki FB-on, amire mindig válaszol. Az utóbbi időben nem reagál a megkereséseimre, látványosan kerül engem. A párjától tudom, hogy a kapcsolatuk is megromlott az utóbbi időben, mert mindketten munkanélküliek, nagy köztük a feszültség emiatt. (A srácnak vannak alkalmi, nem bejelentett munkái, plusz a lány szüleinél élnek, ők nyugdíjasok.) Valamint a hétvégén a srác közölte velem, hogy a barátnője miattam kerüli a társaságunkat. Már nem volt kedve mit kitalálni, hogy miért nem jön, és már amúgy is pedzegettük, hogy biztos velünk van a baj. Én értetlenül állok a féltékenysége előtt (ahogy a párja is), hisz a társaság többi férfi tagjával is hasonló a viszonyom, jóban vagyok velük, beszélgetünk, ilyesmi. A többi lánnyal jól kijövök, és én se tépem le a fejüket, ha a férjemmel trécselnek. Ugyanakkor 1 éve férjnél vagyok és nem rég született meg a kisfiunk, nagyon szeretem a férjemet és eszembe sincs senki pasijával kikezdeni.
Ti hogy tisztáznátok ezt a helyzetet? A nő a telefont nem veszi fel, sms-re, elektronikus megkeresésre nem válaszol, és elég messze lakik. A sráccal gyakran találkozom, mert gyakran jön a városba. Régebben a barátnője is elkísérte, de Szilveszter óta nem volt erre példa. 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!