Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy normális nászasszon...

Milyen egy normális nászasszony kapcsolat?

Figyelt kérdés
Jó kapcsolatban vagytok a menyetek/vejetek szüleivel? Szoktatok találkozni stb?
2009. nov. 10. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok, de irok.. Szülők nagyon joban vannak a tesom feleségeinek a szüleivel. Itt ott járunk náluk, mert az egyik az nem itt lakik, picit messzebb... A másikkal is szoktak találkozni :) Egyszolval igen, jo kapcsolat van köztük...
2009. nov. 10. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleim sosem találkoznak anyósomékkal. Egyszer találkoztak: az esküvőnkön.

Nem illenek össze, más világ a két pár. Az én szüleim utazósak-színházba járósak - állandóan barátokkal találkozósak. Anyósomék otthon ülnek, nézik a tévét, meg se szólalnak.

3/8 anonim ***** válasza:
100%
*tesom-mind két tesom...inkább igy :)
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Les hallottam mar olyat, hogy egymas szemeben cukorfalatok, de mikor nincsenek egyutt persze mindegyik jobban tudja a masiknal...szoval kicsit macska - kutya kapcsolat az ovek.Semmivel nem rosszabbak, csak ....De ez az en velemenyem.
2009. nov. 10. 15:23
 5/8 anonim válasza:
Biztos nem a mi példánk jó, sőt ez a rossz. A férjem még sosem találkozott a lánya párjának szüleivel, pedig már több mint egy éve együtt élnek. Én nem vagyok mérvadó, mert kb. 6 hónapja nem találkoztam velük, de a férjemmel állítólag jóban vannak. Mármint a fiatalok.
2009. nov. 10. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szerencsések akik jóban tudnak lenni,főleg a fiatalok miatt,néha találkozni összejárni.Ha szimpatikus egymásnak a 2 házaspár jól kijönnek az nagy öröm lehet mindenkinek.Én nagyon sajnálom,hogy a mi szüleink nem így vannak.Az én szüleim hívták már meg anyósékat ebédre még anno az eskülőnk előtt ismerkedni,de sosem hívták vissza őket.Hát ennyiben is maradt a dolog,pedig már 3 gyerekünk van.Anyósomék nagyon ki ha nem én emberek,akik tökéletesek senki nem ér a nyomukba.Mi sem nagyon tartunk velük kapcsolatot,de én sajnálom,hogy ilyenek,mert én szeretem a nagy családot,az összejöveteleket.De ezek rosszindulatúak,ármánykodóak,okoskodóak...stb...szóval még mi sem jövünk ki velük.Sajnos.
2009. nov. 10. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
én és a férjem szülei még soha nem találkoztak, nem is hiányolják egymást, 5 éve vagyunk házasok
2009. nov. 10. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:

nekünk csak anyáink vannak, de még életükben nem látták egymást :) max az iwiwen :) egyikük sem erőlteti a dolgot, pedig már egy éve együtt élünk a párommal.

talán ha majd lesz egy normális étkezőasztalunk, akkor meghívjuk őket ebédre :)

2009. nov. 12. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!