Az hogy lehet hogy a férjem észre sem veszi hogy frufrum
lett? Egy szót sem szólt pedig neki csináltam. Most szint
is akarok váltani vajon azt se veszi majd eszre? Tavaly
befestettem egyszer azt se vette eszre. Hogy lehet ezt nem
észre venni?
Figyelt kérdés
Mas csaladtagok a legkisebb dolgokat is eszreveszik nem ertem
pasik tényleg ilyenek, számtalan vicc született már ezzel kapcsolatban. nem erre áll rá a szemük. persze ha a kocsiján átállítom egy kicsit az ülést, mert nekem az úgy kényelmesebb, akkor rögtön szóvá teszi :)
2013. okt. 12. 21:42
13/19 Pendulum92 válasza:
Ez még mindig jobb, mint ez a szituáció:
Drágám, fodrásznál voltam!
És nem volt nyitva?
2013. okt. 12. 21:56
14/19 anonim válasza:
10...
Azért ez egy nagyon primitív hasonlat volt. Remélhetőleg ezt társaságban nem adod elő.
2013. okt. 12. 22:02
15/19 anonim válasza:
Derékig érő vér vörös hajamat, hidrogén szőkére szivattuk és vállig érőre vágtuk. Amikor hazaért a Férjem nem tűnt fel neki. 3 napig duzzogtam mire megkérdezte hogy mi bajom, majd amikor közöltem vele, hogy más a hajam elővette a telefonját és megnézte egy közös képünket, reakció: tényleg itt még fekete hajad volt... (igen, 4-5 éve)
Na azóta nem is erőltetem :D
2013. okt. 12. 22:41
16/19 anonim válasza:
Velem is előfordult már hasonló. Fenékig érő hajamból lett állig érő, és a legjobb barátnőmnek is negyed óra múlva esett le, hogy valami megváltozott :D De pl. a testvérem (fiú) még vissza is kérdezett, hogy "mi? fodrásznál voltál? nem is látszik"... Szóval no komment :D
A frufrut nagy eséllyel az én párom sem venné észre, csak miután szóltam neki.
2013. okt. 12. 22:45
17/19 anonim válasza:
ha nincs probléma, csinálsz?
2013. okt. 12. 22:50
18/19 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak. Az én párom mondjuk pont nem ez a típus, de én is találkoztam már ilyennel. Felesleges ezen problémázni szerintem. Mondd neki, hogy nézd, fodrásznál voltam, vágattam fufrut. Majd azt mondja, hogy oké, tök jó. És ennyivel el lesz intézve. Az enyém általában tud is róla, hogy most fodrászhoz készülök, látja otthon a hajfestéket, amit veszek, hogy majd viszem a fodrászhoz, stb., szóval mikor hazamegyek is megjegyzi, hogy jó lett a hajam, vagy épp azt, hogy szerinte nem előnyös (amikor vörös voltam, utálta, visszakönyörögte a barnát).
2013. okt. 13. 01:02
19/19 anonim válasza:
Hát... szerintem nem vagy túl közlékeny!:) Ha mondtad volna NEKI, amikor eszedbe villant az ötlet, hogy "Á! Milyen jól állt nekem ez a frufru, megcsinálom megint!", akkor biztosan észrevenné, amikor megvan!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!