Az hogy lehet hogy a férjem észre sem veszi hogy frufrum lett? Egy szót sem szólt pedig neki csináltam. Most szint is akarok váltani vajon azt se veszi majd eszre? Tavaly befestettem egyszer azt se vette eszre. Hogy lehet ezt nem észre venni?

Ez még mindig jobb, mint ez a szituáció:
Drágám, fodrásznál voltam!
És nem volt nyitva?

10...
Azért ez egy nagyon primitív hasonlat volt. Remélhetőleg ezt társaságban nem adod elő.

Derékig érő vér vörös hajamat, hidrogén szőkére szivattuk és vállig érőre vágtuk. Amikor hazaért a Férjem nem tűnt fel neki. 3 napig duzzogtam mire megkérdezte hogy mi bajom, majd amikor közöltem vele, hogy más a hajam elővette a telefonját és megnézte egy közös képünket, reakció: tényleg itt még fekete hajad volt... (igen, 4-5 éve)
Na azóta nem is erőltetem :D

Velem is előfordult már hasonló. Fenékig érő hajamból lett állig érő, és a legjobb barátnőmnek is negyed óra múlva esett le, hogy valami megváltozott :D De pl. a testvérem (fiú) még vissza is kérdezett, hogy "mi? fodrásznál voltál? nem is látszik"... Szóval no komment :D
A frufrut nagy eséllyel az én párom sem venné észre, csak miután szóltam neki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!