Hány embernek adsz karácsonykor ajándékot? (főleg rokon)
Kedvesemnek valami szépet, de lehet hogy kölcsönösen ellmegyönk az erdőbe kettesben egy kulcsosházba 2 napra, s az lesz.
A fiamnak pendrájvot, barinőjének tárolóüveget, lányomnak Coelho haáridőnaplót, Párom lányának még kialakul. Én egy Üvöltő Szelekre gondoltam.
Mamának tisztítószereket, tűzhely, csempe, olyat amivel röhögve csak letörli, tatának dvd-n a 40-es évek nagy filmjeit.
Tesóm s családja egy tál édességet.
Barátnőmék valami apróságot.
csak a kislányomnak :)
többre nincs pénz.
anyának,mostohafaternak valami jelképes aproság,öcsémnek játék,páromnak meg kocsiba kellék,meg vmi aproság
keret szükös,és nem az ajándék a lényege
többi családtag egy telefonhivást fog kapni max,karácsonykor tanulás lesz...
22/L
Jó kérdés!
A harmadik karácsonyunk következik a párommal.Vele megegyeztük, h csak könyvet veszünk egymásnak mindig. Anyuéknak a szenteste vacsit adunk, ők 5-ön vannak, ajándék nincs, a lényeg az együtt töltött idő. A párom családjába elég nagy értékbe vesznek egymásnak ajándékot, ott nincs idő.AZ idén nem biztos be tudunk szállni-építeni szeretnénk. Csakhát közös udvaron lakunk, s van egy babóka is. Nem tudom, de a szenteste az anyúéké, inkább karácsony napján meghívjuk mamáékat is enni.Egyszobás házikóba lakunk, így nincs hely egyszerre lebonyolítani. Anyósomékkal amúgy is csak a betegségekről és az időjárásról lehet beszélni.
A dédiéket meg meglátogatjuk, viszünk bort, meg sütit, s ott ebédelünk is, s egy egész napot eltöltünk velük. A lényeg hogy egyutt legyunk. ()
hát már tavaly is az volt, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot a családban (keresztfiam, és két unokatesóm 3-4-5 évesek)
de lehet idén még az is elmarad???? rettenetes:(:(
Barátnő: 2 Kb.2.000Ft
Család:4 Kb. 30.000Ft
Kutyik: 3 Kb. 1500Ft
Macsek: 1 Kb. 500Ft
Összesen: Kb. 35.000 Ft-ot szántam
Év végén kapott utalványokból...... (De nállunk mindig ez szokott lenni.. Kinek mire van szüksége...)
19személynek.Benne vannak:tesók párjaikkal és gyerekeikkel ,szülők,nagyik,nagybátyj,keresztszülők.
De megbeszéltük hogy csak egy parfüm,vagy testápoló tusfürdő,ilyenek.nagyon sokan vagyunk,ezért gondoltunk ilyenekre.Tavaly ajándékokra majdnem egy fizu elment,Jövőre meg egy vacsi csak a gyerekek kapnak ajándékot!
Bocsi elirtam 21személy a párom és én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!