Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt járok egy férfival, de...

Együtt járok egy férfival, de kiderült hogy felesége van. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve vagyunk együtt. A felesége vidéken élt, mert a szüleit ápolni kellett, most költözött haza.

Nagyon szeretem őt. Mit tennétek? Szólnátok a feleségének?

2013. okt. 12. 10:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%

A 8.nak igaza van.A férjem volt szeretője, szörnyű mit össze kavart,hazudozott,mikor szakított vele a férjem,és rendeztük a házasságunkat.Tiszta elmebeteg volt mint Alex Forrest a Végzetes vonzerőben...

Az lenne a tiszta,ha szakítanál vele.

ha téged szeret,úgyis téged választ,és elválik,nem sumákol.

2013. okt. 14. 07:12
 22/25 anonim ***** válasza:
40%

*A 8.nak igaza van.A férjem volt szeretője, szörnyű mit össze kavart,hazudozott,mikor szakított vele a férjem,és rendeztük a házasságunkat.Tiszta elmebeteg volt mint Alex Forrest a Végzetes vonzerőben...

Eddig azt hittem, hogy egyedül én voltam az ilyen "szerencsés", de jó tudni, hogy van más is aki már ismer ilyet..

2013. okt. 14. 07:23
 23/25 anonim ***** válasza:
26%
a palira vett feleségek itt osztják az észt. másba élvezett a drága de a szerető a gonosz, hazug. idióták..
2013. okt. 14. 07:27
 24/25 anonim ***** válasza:
52%

16-os vagyok. a feleségem az undoritó, róla beszéltem.

(ezért nem dugom meg mert undoritó.)

2013. okt. 14. 07:47
 25/25 anonim ***** válasza:
33%
pontoznak le az átvert nők :D
2013. okt. 14. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!