Együtt járok egy férfival, de kiderült hogy felesége van. Ti mit tennétek?
Lassan 1 éve vagyunk együtt. A felesége vidéken élt, mert a szüleit ápolni kellett, most költözött haza.
Nagyon szeretem őt. Mit tennétek? Szólnátok a feleségének?
Úgyis azt fogod tenni, amit akarsz, hiba mondják azt neked, hogy hagyd a fenébe az ilyen férget.
Én biztos nem tudnék egy ilyen aljas tetű mellett élni, és bizony értesíteném a kedves feleséget is, hogy a drága ura mindkettőnk helyzetét alaposan kihasználta. Földet rá!
Ha jól értem, egy év után derült ki, hogy van felesége. Tehát mindkettőtöket átb*szott, mint sz*rt a palánkon. Még kérdés, hogy mit kellene csinálnod.
Egyébként én a feleségének nem szólnék, oldják meg ők együtt a problémájukat, viszont olyan pasitól, aki egy évig hülyére vett, gyorsan megszabadulnék.
A 13-as véleményét osztom.
Nem szólnék a feleségnek, de aki egy évig hazudozott kétfelé, azt kirúgnám mint a szél. Amúgy biztos találkoztak az alatt az egy év alatt, akkor tuti volt közöttük szex.
szakíts vele, még akkor is, ha nagyon szenvedni fogsz miatta.
undorító módon átvert mindkettőtöket. a felesége ott ápolja szegény szüleit, talán el is vesztette őket, erre a tisztelt pasid meg téged kezelget?
ne alázd meg magad, dobd ki mint a kakás cicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!