Szerintetek hány gyerek mellett indokolt, hogy a nő otthon maradjon háztartásbeliként? És a gyerekek hány éves koráig kb?
Indokolt?Ilyen szerintem nincs,az adott helyzettöl függ és az egyéni igénytöl,nem utolsó sorban a lehetö a lehetöségektöl.
Pld itt vagyok én,gyes letelte után a körülmények miatt kizárt,hogy a munkahelyemre vissza menjek,pedig várnak.
Azt sem tudom,fogok e tudni munkát vállalni egyáltalán!
Elkeserítö,de sokszor tölünk függetlenül kényszerülünk "HTB" életformára...én remélem csak átmenetileg,mert megzizisedem itthon lassan!
Addig indokolt, amíg közösségbe be nem lehet adni.
Sokan itt azt írták, hogy 3 gyerek mellett indokolt. Eleve én ismerek olyan 3 gyerekes anyukákat, akiknek van saját vagyonuk, és olyan vállalkozásuk, amihez nem kell napi 8 órában gürizni.
Nem minden nő szül a férje pénzére, sok 3 gyerekes családban a nőnek van vagyona, 2-3 lakás kiadva, és mellette van vmiféle kis üzlete, ami 100 %-ig kötetlen, csak ellenőrizni jár be az alkalmazottakat.
Biztos vagyok benne, hogy 50 %-a a 3 gyerekes anyukáknak, nem sza-rra szült, már elnézést a szóért, hanem csak azért mert nem kell sem otthon cselédkednie és nem kell visszafutnia dolgozni sem. Én elég sok ilyenről tudok.
"Manapság már a gyesen levőkre is sokan rámondják, hogy ingyenélő, meg hány olyan hozzászólás van, ahol segélyen élőnek nevezik őket."
GYES= gyermek gondozási segély ami alanyi jogon jár. Nevén nevezik a gyereket mi baj ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!