Milyen az élet egy pszichopatával, ha Te nem vagy az? Működhet a kapcsolat?
Egy pszichopata akkor árt másoknak, ha az érdeke úgy kívánja. És együttműködik, ha úgy előnyös.
A versenyszférában ez természetes, tehát ki lennék vele békülve. De most inkább a természetközeli életben éli ki magát, és kb. ez a legtisztább kapocs. Én is erre vágyok.
én próbáltam együtt élni egy pszichopatával. az lett a vége hogy inkább egyedül neveltem fel a gyerekemet.
az én tanácsom az hogy próbálkozhatsz vele együtt éléssel, de ne, ismétlem NE szülj neki gyereket.
A gyerek szeretete valójában csak külsőség, egyfajta pótcselekvés, önigazolás hogy szereti a gyerekeket, de állandóra nem lehet rábízni gyereket mert tehernek fogja érezni s lerázni akarja.
tehát gyerek ügyben két lehetőséged van hosszútávon: egyedül neveled vagy más valakivel neveled együtt. S jobb ha ez a más valaki a gyereked szülője.
"Régóta várok egy rendes, normális, minden lényeges tekintetben megfelelő férfira,"
Biztos Ő lenne az? Ő pszichopata. Mint ilyen, beteg. A betegsége nem biztos hogy stagnálni fog az együttélésetek alatt, így nem tudhatod azt sem, hogy mit hoz a holnap.
Gondolom ha valami oknál fogva megromlana a kapcsolatotok, nem szeretnéd megtudni, hogy mire képes ha elhagyják. Az ő érdeke nem ezt kívánja. Hát sok sikert.
Se jobb nem lesz se stagnálni se fog. Ahogy öregszik szép lassan egyre rosszabb lesz...
Olyan ez mint a rigolyák, amik öregen előjönnek minden embernél. De szorozd meg legalább kettővel.
Nehéz ügynek tűnik. Próbálok a meglévő emberi kapcsolataiból kiindulni. Néhol szokványos, néhol meghökkentő, amit látok.
Nem egy veszélyes emberről beszélünk, ha a családi vagy baráti kapcsolatait vizsgálom. Másrészt két hónapja még úgy éreztem, elpusztítanánk egymást, ha őt választanám, nyilvánvaló, hogy miért. :)
Képes a szeretetre, de ezt másképpen fejezi ki. És jó eséllyel nem is pont ugyanarra szeretetre, mint amit mi érzünk alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!