Még hány olyan kérdés lesz feltéve h mit veszel/vegyek páromnak, anyukámnak xy rokonomnak karácsonyra?
Kedves Kérdező!
Neked aztán biztos jó sok ajándékötleted lehet, hiszen úgysem veszel senkinek semmit!
Azt hiszem tőled kellenne ötleteket kérni! Vagy gondolom az is gáz lenne!
Ennyi undok embert!
Nem szégyen a mai világba ha ti nem tudtok miből ajándékot venni egymásnak,attól még a többi ember kérhet tanácsot a másiktól.
Itt kritizálod ezeket a kérdezőket,de ha sose veszel ajándékot senkinek akkor honnan tudod,hogy ha vennél akkor tudnál választani??
"kedves" első, egyszer én is feltettem egy ilyen kérdést, remélem nem kaptál agygörcsöd a hülyeségtől amit a kérdésem sugallt :)
a kérdésre válaszolva, mit érdekel téged hogy ők ilyeneket kérdeznek? szívük-joguk ilyen kérdéseket feltenni, és mivan ha már rengeteg ajándékot vettek egymásnak és már nincs ötlete? ennyire nem lehetsz elkeseredett
Nem,nem kapok agygörcsöt mikor látom h vki már megint feltette ugyanazt a kérdést
Nem,nem az böki a csörömet h nekem nincs pénzem venni(vehetnék,de nem szoktunk. nálunk ez hagyomány. viszont van ugy h csak gondolok egyet vagy meglátok vmit,és megveszem azt a tesómnak anyámnak páromnak,és fordítva. nem kell ahoz karácsonyak lennie h adjak vmit azoknak kait szeretek. és mivel ismerem pket,tudom h mivel lephetem meg.
Akár azt is lérdezhetné az ember h mit vegyek hétfőre a páromnak,anyámnak,stb...?
nem is válaszolok rá,de ezt egypárszor már leirtam
nem akarok semmit bemutatni,csak megkérdeztem.
de azt hiszem én normális kulturált hangnemben irtam eddig,de te kedves utolsó igencsak tapló vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!