Miért nem kapok ruhákat?
16 éves lány vagyok, és anyukám nem akar nekem ruhákat venni. Anyagilag nem állunk rosszul, de mindenen spórolni akar. A legtöbb ruhám kb. 3 éve meg van, mert egy jó ideje nem növök, és azt monja, akkor minek új. Nincs sok ruhám. Kb 2 normálisabb nadrágom van amiket hordok. Van még pár, de azok vagy kicsik vagy nagyok, mert ha valami olcsó, akkor megveszi, akkor is ha nem tetszik, hogy majd belenövök. Fesőim csak turkálóból vannak. Egy pulcsimat már 4 éve hordom. És egyszerű kínaiból vannak.
Én nem tudok venni, mert van 2 kutyám, amiket nekem kell eltartani, így ha kapok pénzt, akkor rájukköltöm, de magamra semmit. Karácsonyra is pénzt kérek.
Szerintem azokat a ruhákat amiket nem szeretsz, eladhatnád vagy régi gyermekkori játékaidat. Nyithatnál egy otthoni bolhapiacot, és ott mindent eladhatnál, vagy pedig regisztrálhatnál vaterára és ott is eladhatnád.
amúgy tényleg jó ötlet a diákmunka. például őszi szünetben elmehetnél újságot kihordani vagy ilyesmi. két hét alatt ötvenezret is össze lehet keresni ilyen diákmunkákból. vagy például a szomszédoknál vállalhatnál pénzért takarítást. abból is szép összegeket össze lehet szedni. vagy megegyezhettek anyuddal hogy mondjuk nem kérsz édességet, vagy ilyenek és abból a pénzből vegyetek ruhát. most így más nem nagyon jut az eszembe:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!