Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kapok ruhákat?

Miért nem kapok ruhákat?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és anyukám nem akar nekem ruhákat venni. Anyagilag nem állunk rosszul, de mindenen spórolni akar. A legtöbb ruhám kb. 3 éve meg van, mert egy jó ideje nem növök, és azt monja, akkor minek új. Nincs sok ruhám. Kb 2 normálisabb nadrágom van amiket hordok. Van még pár, de azok vagy kicsik vagy nagyok, mert ha valami olcsó, akkor megveszi, akkor is ha nem tetszik, hogy majd belenövök. Fesőim csak turkálóból vannak. Egy pulcsimat már 4 éve hordom. És egyszerű kínaiból vannak.

Én nem tudok venni, mert van 2 kutyám, amiket nekem kell eltartani, így ha kapok pénzt, akkor rájukköltöm, de magamra semmit. Karácsonyra is pénzt kérek.

2009. nov. 9. 14:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem adom el! De már van pénzem a kicsikből, de több nem lesz, mert a kant tegnap ivartalanították.
2010. jan. 30. 19:46
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem azokat a ruhákat amiket nem szeretsz, eladhatnád vagy régi gyermekkori játékaidat. Nyithatnál egy otthoni bolhapiacot, és ott mindent eladhatnál, vagy pedig regisztrálhatnál vaterára és ott is eladhatnád.

amúgy tényleg jó ötlet a diákmunka. például őszi szünetben elmehetnél újságot kihordani vagy ilyesmi. két hét alatt ötvenezret is össze lehet keresni ilyen diákmunkákból. vagy például a szomszédoknál vállalhatnál pénzért takarítást. abból is szép összegeket össze lehet szedni. vagy megegyezhettek anyuddal hogy mondjuk nem kérsz édességet, vagy ilyenek és abból a pénzből vegyetek ruhát. most így más nem nagyon jut az eszembe:)

14/L

2010. júl. 28. 16:11
 23/23 anonim válasza:
Kedves kérdező az az Acana táp nagyon drága. Lehet venni Chappit 1500Ft 3kg vagy a pennyben Artust 700Ft 3kg, Morzsit 500Ft 3 kg. A mi kutyáink is így voltak. Először amikor megvettük őket a drága tápot vettük nekik és hát már drága lett a táp és átváltottunk egy jóval olcsóbbra. Nagyon nem tetszett nekik:) Az egyk (tacsink) még direkt öklendezett is amikor látta,hogy látjuk. 1-2 hétig ez így volt és végül nem volt mit tenni megették azt is. Azóta olcsó morzsit esznek. De azértt fél évente válltogatjuk,hogy ne egyhangúan étkezzenek mert azt én is elhiszem hogy fél hónap alatt megunják. De nálunk megkapják a maradékot is néha-néha. És am. én is így vagyok nekem meg anya nem vesz rendes iskola táskát. 7.o-os vagyok és csillogós barbies táskával kell mennem. nagyon gáz... mindenki csúfol.:( arról nem is beszélve,hogy nagyon nehéz mert van benne fém merevítés.) De őt nem érdekli azt mondta,hogy kellett volna gondolkodni amikor 4.-es koromban megvette...:/ De nekem még azt se engedi meg,hogy vegyek magamnak mert akkor azt mondja "Nem jut másra pl. cipő, gatya, kabát. És nekem is a saját pénzemből kell állni a ruhákat. nekem nem futja sajna márkásra, le is néznek::((
2011. márc. 25. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!