Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyerektartás megállapításáná...

A gyerektartás megállapításánál figyelembe veszik, hogy az apának jelentős adósságai vannak?

Figyelt kérdés
Havi 300 ezer a jelenlegi tiszta bevétele, és így is csak 15 ezer Ft-ot küld a gyerekre. Nem hajlandó bíróságon kívül megegyezni az új barátnő miatt. Arra hivatkozik, hogy nem tud többet fizetni, mert kölcsönt fizet, és elvárja, hogy ne is emeltessek hivatalosan.

2013. okt. 7. 18:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
10 vagyok pontosan mi nem igaz? sokmindent irtam
2013. okt. 7. 19:48
 22/41 anonim ***** válasza:
69%

21

de ha az adósság gondjait bizonyitja, ezt alaposan le lehet csökkenteni, akár havi 15 000 Ft alá is..

Ez nem igaz.

Első a gyt és a gyt. utána a NAV, és utána bármely más tartozás. Ez a sorrend.

Ne vezesd félre a kérdezőt. A világ legjobb ügyvédje sem tudná elintéz ni a bíróságon azt, amit te irsz.

Amit irt a kérdező annál-a minimum60 max.80eFt-os gyt-t kérhet a két gyerekre.

A biróságot nem érdekli, hogy a pasi miből finanszirozza a kocsitörlesztőt, és a gyorshajtásos büntit.

Az új nőt meg úgy helyrepakolnám a kérdező helyébe, hogy a fal adná a másikat a szövege miatt.

2013. okt. 7. 19:53
 23/41 anonim ***** válasza:

21 Egyébiránt 60-80eFt 2 gyerekre 3 pillanat alatt lehet igazolni, mint ktg-eket, ha azt veszed alapul, hogy egy normális télikabát egy kamaszra 20eFt, csizma 15, ebéd 10

Lehet számolni...

2013. okt. 7. 19:56
 24/41 anonim ***** válasza:
ez azért hülyeség mert ha a 300 ezres jövedelmű pasit lehetetlen helyzetbe hozza akkor el fogja intézzni h kevesebb legyen a jövedelme s akkor ő fog menni a biroságra - jogosan - csökkentésre. a kérdező valódi megoldásokat akar nem álmegoldásokat aminek utána rövid időn belül vége
2013. okt. 7. 19:57
 25/41 anonim ***** válasza:
89%
2 évente lehet változtatni az összegen ha már 10 éve nem volt semmi menj bíróságra.
2013. okt. 7. 19:58
 26/41 anonim ***** válasza:
90%

24 Ugyan, szerointed ki veszi ezt a szöveget be? és szerinted ki rémülne ez miatt meg, és lépne voissza?

Szerinted a pasit érdekli egy pillanatig is, hogy a kérdező 15 ezerből hogy tudja nevelni a gyereket? Nem.

Lesülne a bőr a képemről, ha a gyerekeim éheznének, és én nyaralni mennék, miközben ők nélkülöznek-még ha pasi lennék(de nem vagyok) akkor is.

2013. okt. 7. 20:00
 27/41 anonim ***** válasza:
mondom, a jó ügyvéd első tanácsa a pasinak a hivatalos jövedelem összegének a csökkentése lenne. ez a semmilyen ügyvéd nem intézné el nagy tévedés attól hogy ti nem tudjátok a módját ő nagyon is jól tudja. ebből él...
2013. okt. 7. 20:03
 28/41 anonim ***** válasza:
Te az uj nője vagy ennek a kérdésben szereplő undormány pasinak?:D
2013. okt. 7. 20:09
 29/41 anonim ***** válasza:
29%

attól hogy leírom mi van még nem vagyok senki.

ja és ez az első a nav szöveg is ugy ahogy van nem áll meg a gyerektartást ugyanis az adózott jövedelemből állapítják meg.

első a nav, és aki a navot át tudja verni az már a gyerektartás összegét is képes szabályozni.

fekete jövedelemből ugyanis nem jár gyerektartás.

2013. okt. 7. 20:16
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

29 Ha azt hiszed, hogy a szövegedet bárki beveszi, akkor nagy tévedésnek leszel kisgazdija.

Én csak annyit mondok: rebegj hálát odafentre, hogy nem én vagyok a kérdező..

2013. okt. 7. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!