A gyerektartás megállapításánál figyelembe veszik, hogy az apának jelentős adósságai vannak?
21
de ha az adósság gondjait bizonyitja, ezt alaposan le lehet csökkenteni, akár havi 15 000 Ft alá is..
Ez nem igaz.
Első a gyt és a gyt. utána a NAV, és utána bármely más tartozás. Ez a sorrend.
Ne vezesd félre a kérdezőt. A világ legjobb ügyvédje sem tudná elintéz ni a bíróságon azt, amit te irsz.
Amit irt a kérdező annál-a minimum60 max.80eFt-os gyt-t kérhet a két gyerekre.
A biróságot nem érdekli, hogy a pasi miből finanszirozza a kocsitörlesztőt, és a gyorshajtásos büntit.
Az új nőt meg úgy helyrepakolnám a kérdező helyébe, hogy a fal adná a másikat a szövege miatt.
21 Egyébiránt 60-80eFt 2 gyerekre 3 pillanat alatt lehet igazolni, mint ktg-eket, ha azt veszed alapul, hogy egy normális télikabát egy kamaszra 20eFt, csizma 15, ebéd 10
Lehet számolni...
24 Ugyan, szerointed ki veszi ezt a szöveget be? és szerinted ki rémülne ez miatt meg, és lépne voissza?
Szerinted a pasit érdekli egy pillanatig is, hogy a kérdező 15 ezerből hogy tudja nevelni a gyereket? Nem.
Lesülne a bőr a képemről, ha a gyerekeim éheznének, és én nyaralni mennék, miközben ők nélkülöznek-még ha pasi lennék(de nem vagyok) akkor is.
attól hogy leírom mi van még nem vagyok senki.
ja és ez az első a nav szöveg is ugy ahogy van nem áll meg a gyerektartást ugyanis az adózott jövedelemből állapítják meg.
első a nav, és aki a navot át tudja verni az már a gyerektartás összegét is képes szabályozni.
fekete jövedelemből ugyanis nem jár gyerektartás.
29 Ha azt hiszed, hogy a szövegedet bárki beveszi, akkor nagy tévedésnek leszel kisgazdija.
Én csak annyit mondok: rebegj hálát odafentre, hogy nem én vagyok a kérdező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!