Bánahlmi lászló kérdése:
Ti mit választanátok ha lehetőségetek lenne rá, hosszú hétvége a családdal asszony két gyerek vagy örök életre tetkó a feleség és a gyerekek nevével és születési dátumával?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 17:48
11/18 anonim válasza:
Természetesen a hosszú hétvégét...
Csak röhögni tudok az olyan műmajmokon, akik azzal mutatják ki a nagyvilágnak a hatalmas családszeretetüket, hogy magukra varratják a neveket, dátumokat. Inkább velük kellene foglalkozni, nem a külvilággal...
12/18 anonim válasza:
A közös hétvége. Így az egész család jól érzi magát, örömet okozol a gyerekeknek és a feleségednek is. A közös élmény, az együtt töltött idő mindennél értékesebb
15/18 anonim válasza:
Tipikus "magamra tetováltatom a gyerek nevét, beállítom telefonon a képet háttérképnek meg a Facebookon profilképnek, h mindenki lássa milyen szerető szülő vagyok, de a gyerekkel valójában 5 percet nem foglalkozok" c szülő.
16/18 anonim válasza:
Én feleségként nem örülnék ha a nevem a férjem karján olvashatné midenki,a gyerekemét születési dátummal együtt meg főleg nem....jó hogy személyiszámot meg tajszámot nem varrattok már magatokra.
Az, hogy ezt a kérdést feltettem, meg mutatja a dillemád, tehát mennyit is ér meg ez neked...
Ha mindekettőre nincs pénz, akkor nyilván a hétvégét választanám.
17/18 anonim válasza:
az asszony nevét sosem varratnám magamra, mert sosem lehet hozni, hogy mit hoz a jövő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!