Hányan vannak itt olyanok, akik több év távlatából (min.5-10 év! ) kijelenthetik, hogy a párjuk/férjük egyszer ütötte meg őket, és valóban többet sohasem? (Kérem, lehetőleg csak 10-20 éve házasok/kapcsolatban levők írjanak választ! )
Figyelt kérdés
Írjátok a válaszhoz, hogy az ominózus "egy eset" óta hány év telt el, és hogyan. Csak azt szeretném, hogy az ide látogató megpofozott nők lássák, mennyi az esély arra, hogy valóban első és utolsó eset volt... Mert szerintem, és a statisztikák szerint is elenyésző!2009. nov. 8. 21:55
11/12 anonim válasza:
Én írtam fentebb, hogy egyszer történt, és soha nem böngészem a szépség kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!