Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma tudtam meg, hogy a volt...

Ma tudtam meg, hogy a volt szerelmem meghalt amit a párom tudott csak eltitkolt. Azt mondja azért mert nem akarta, hogy a sírját én gondozzam. Mégis mit képzel magáról?

Figyelt kérdés

A volt szerelmemnek nem volt senkije csak én, aztán egy napon elment azóta sem tudtam róla semmit egészen a haláláig.

A szívem megszakad, ha rá gondolok.

Szerintetek a párom akarata ellenére gondozzam a sírját?

2013. okt. 5. 19:46
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
"pár hónap után"
2013. okt. 5. 20:31
 42/51 anonim ***** válasza:
84%

Tehát adott ez a már halott hím akinek feleségei voltak, aki téged szó nélkül dobott 4 hónap után, és úgy ment el, hogy nem is tudtál róla semmit, szemben ott a párod, aki úgy tűnik törődik veled. Figyelj rúgd ki a pasast, hátha talál valaki mást, aki normálisabb mint te.

Térj észhez, nem azzal van a párodnak baja, hogy elmész a temetésre, hanem azzal, hogy másodhegedűst játszik ebben a kapcsolatban!

2013. okt. 5. 20:32
 43/51 anonim ***** válasza:
69%

hát, az elején sajnáltam a kérdezőt, de most már csak röhögök, a téma ellenére.

Szó nélkül lelépett, te nem kerested, gondoltad, inkább új pasi kell.

Közben valaki rákérdezett, mi lesz a temetéssel, önkorm temeti.

Mi lesz a következő? Miattad lett öngyilkos, mert rájött, mást szeretsz?

Kamu.

2013. okt. 5. 20:40
 44/51 A kérdező kommentje:

Azért lett öngyilkos mert a szüleihez nem mehetett haza és szerencsétlen hol ide csapódott hol oda. Mi befogadtuk és lassan egymásba szerettünk, de a családja továbbra sem törődött vele annak ellenére, hogy csak egy utcányira laknak tőlünk.

Ki tudna így élni????

2013. okt. 5. 20:54
 45/51 anonim ***** válasza:
73%
Sajnálom volt szerelmedet és téged is nagyon nehéz lehet. De énse tudnám elviselni hogy a párom az exe sírját gondozza. Akkor hagyjon el és kész. És képzeld én barátnőm is ilyen körülmény között nőtt fel és mégis bírja mert az a célja hogy egyszer velem éljen egyszer normálisan!
2013. okt. 5. 20:59
 46/51 anonim ***** válasza:
89%

"Azért lett öngyilkos mert a szüleihez nem mehetett haza és szerencsétlen hol ide csapódott hol oda."

Valamit kihagysz a történetből,mert ez nagyon zavaros.Ha elhagyott téged,honnan tudod miért lett öngyilkos?Miért hagyott el téged,ha az volt a baja hogy nem volt kihez mennie? Mi kötötte ennyire a szüleihez?Elvégre több felesége volt akik még mindig szeretik.. +te aki be is fogadta... mégis elment .Ez vagy fake vagy tényleg elhallgatsz valamit...

Párod sajnálom egyre jobban,halálosan bele vagy zúgva ebbe a halottba ..Ébredj rá,elment,a párod még ott van.. de nem sokáig ha így folytatod

2013. okt. 5. 21:04
 47/51 anonim ***** válasza:
94%

Na akkor végképp nem értem.

Azt írod hogy nem volt senkije. De volt! Ott vannak a szülei. Az egy dolog hogy összeveszett velük, de ilyen esetben az önkormányzat nem vállalja magár a teljes költségeket. Igen, eltemeti az elhunytat, de a költségeket behajtják a szülein.

Mondjuk halottakról vagy jót vagy semmit, de eléggé szánalmas ember lehetett, ha több házassági kudarca után, még mindig a szüleire akart támaszkodni, és mert ők nem támogatták, inkább eldobta az életét..

Fura egy ember lehetett... Érdemes ezért egy élő embert elveszíteni??

2013. okt. 5. 21:06
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Na, akárhogy is nézem, gyerekek, ez úgy maaaaahaság, ahogy van. :/ Bocs.
2013. okt. 5. 21:43
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
jól belekeveredtél. Hogy is volt a műsor? fele sem igaz?
2013. okt. 5. 21:56
 50/51 anonim ***** válasza:
Csak volt valakije,ha eltemettette.Ezt a részt nem értem...A párodnak meg nem kellene féltékeny lenni szegény megboldogultra...De gáz.A múltad volt,nem várhatja el,hogy meg se rendülj ezen.
2013. okt. 6. 10:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!