Ma tudtam meg, hogy a volt szerelmem meghalt amit a párom tudott csak eltitkolt. Azt mondja azért mert nem akarta, hogy a sírját én gondozzam. Mégis mit képzel magáról?
A volt szerelmemnek nem volt senkije csak én, aztán egy napon elment azóta sem tudtam róla semmit egészen a haláláig.
A szívem megszakad, ha rá gondolok.
Szerintetek a párom akarata ellenére gondozzam a sírját?
"a kérdező még jó hogy sír a volt szerelme után."
Figyelj, én boldog házasságban élek, és sosem cserélném le senkire a férjem, DE ha megtudnám hogy a 10 évvel ezelőtti exbarátom meghalt, akivel éveket voltunk együtt, és nincs senkije már, akkor szerintem a minimum, hogy virágot viszek a sírjára :S
Aki szerint ez a másik után epekedés, az egyszerűen undorító, szarrágó :S
Mindegy, nekem csak az a képmutatás a furcsa, hogy ha valaki szakít a párjával és lesz egy új, akkor a legtöbben furcsállják, ha a régivel rendszeresen találkozgat, viszont ha a régi meghal, akkor mindenkinek természetes, hogy rendszeresen (pl. hetente) járjon a sírjához, ápolgassa, gondozza, virágozza.
Szerintem ha valakivel véget ért a kapcsolatunk és meghal, nem kerül hozzánk közelebb emiatt. Jó, persze, az ember kimegy a sírjához, lerója a kegyeletet, de ha eddig nem tudott róla még annyit sem, hogy meghalt, mint a kérdésben is, akkor könyörgöm, miért most kell elkezdeni hajjjjdenagyon szeretni?
Senkije nem volt, csak rám és a családomra számíthatott. Nem akarom, hogy a gaz egye meg a sírját.
Amúgy nem tudom ti, hogy éreznétek ha a párotok négy hónap után egy nap nem menne haza és csak a haláláról értesülnétek.
"Amúgy nem tudom ti, hogy éreznétek ha a párotok négy hónap után egy nap nem menne haza és csak a haláláról értesülnétek."
Ott kezdődik, hogy ha még őt szeretném, nem lenne új kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!