Van itt olyan nő akinek a párja jelenleg börtönben van?
Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni valakivel,mert én is ilyen helyzetben vagyok :( talán így könnyebb lenne :(2013. okt. 4. 20:02
11/39 anonim válasza:
Arra nem gondolnak, hogy mondjuk autóbalesetett okozott.Az bárkivel megtörténhet, aztán kerülhet börtönbe.
12/39 anonim válasza:
11 lényegtelen miért. Tölti a büntetését és ennyi.
13/39 anonim válasza:
Nézd vissza itt a kérdéseket. Ha jól emlékszem tegnap írt egy ilyen helyzetben levő nő. Vele talán tudsz priviben beszélgetni.
14/39 anonim válasza:
pénz van? akkor nem lehet nagy baj. többit card le. ha nincs akkor amúgy is mindegy
15/39 anonim válasza:
Tényleg furcsállom, hogy minden elítélt ártatlanul van bent - a családja szerint. :)
16/39 anonim válasza:
Szaralakok vagyunk, mert a mi férjünk nem ül a börtönben? Érdekes gondolkodásra vall. Különben nem azt kifogásoltuk, hogy börtönben ül, hanem hogy a kérdező egyből azzal kezdte, hogy nem csinált semmit. Egyébként meg szaralak, az aki másról ismeretlenül ilyet ír.
17/39 anonim válasza:
10.-es .Kíváncsi vagyok melyik mondatommal érdemeltem ki a "szaralak " jelzőt ? üdvözlettel : 7. válaszoló
18/39 anonim válasza:
Szar alakok?
A kérdező egy börtöntölteléket választott. VÁLASZTOTT!
Akkor most ne nyivákoljon!
19/39 anonim válasza:
most nem bántásból, de minden elismerésem, én tuti nem tudnék együtt lenni valakivel, aki dutyiban van, sok erőt neked!
20/39 anonim válasza:
Sajnalom kerdezo:(, biztos nem lehet konnyu neked... a tobbi roszindulatu emberekkel ne foglalkozz!! A ferjem hugat tavaly megolte a ferje,ha az a rohadek nem adja fel magat,tuti hogy elkaptak volna a ferjemek es vegeztek volna vele, es biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!