Van itt olyan nő akinek a párja jelenleg börtönben van?
Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni valakivel,mert én is ilyen helyzetben vagyok :( talán így könnyebb lenne :(2013. okt. 4. 20:02
1/39 anonim válasza:
hát ha együtt tudsz élni egy olyan emberrel..
2/39 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés...és amúgy sem követett el semmit...
2013. okt. 4. 20:04
3/39 anonim válasza:
Az én férjem lassan 10 éve börtönben van. Igaz, ő a jó oldalon, mert börtönőr..
Tőle tudom, hogy akik bent vannak azoknak a 90%-a mind azt mondja hogy "nem csináltam semmit"
4/39 anonim válasza:
Ez jó ez az amúgy nem követett el semmit. Akkor vajon miért van bent?
5/39 anonim válasza:
Persze a börtönben lévök közül senki sem követett el semmit...
6/39 anonim válasza:
Gondolom már hátulról sem szűz :)
7/39 anonim válasza:
Szia . Nekem még a férjem előtt volt olyan barátom ,aki az a tipikus városi vagány volt és persze a börtön sem maradt ki az életéből . Persze max . 6 hónap volt ha jól emlékszem amit bent töltött . Mennyi ideig lesz bent a párod ?
8/39 anonim válasza:
Mért kell szegényt bántani? Szerintem van így is elég baja, csak néha lehetnétek együtt érzők, attól függetlenül, hogy a férje mit csinált, vagy mit nem, az se mindegy, hogy embert ölt, vagy sikkasztott.
Kérdező! Bátor vagy, hogy ilyet kiírtál! :D Se férjem, se börtön viselt ismerősöm nincs, de ha ki szeretnéd önteni a lelked, írhatsz nekem.
9/39 anonim válasza:
Amin elnézem mást köpködni az nagyon megy, embernek lenni meg egyikötöknek sem sikerál.
Hányinger "nők" gyülekezete. Kivéve a kérdezőt.
10/39 anonim válasza:
A kérdező és a nyolcas nem tartozik bele a kommentembe. A többi egytől egyig.Szaralakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!