Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Ti mit szólnátok, ha a párotok megosztana veled egy szörnyűséget a múltjából, ami a ti jövőtöke is hatással lehet?

Figyelt kérdés

Egész pontosan az a helyzet, hogy 14 évesen megerőszakoltak és egy törött sörösüveggel többször megvágtak, ami sajnos elég mélyre sikerült, így a teherbeesésem is kétségessé vált. Ezt több orvos is megerősítette, persze tudom, hogy amíg minden a helyén van addig lehetséges. A párommal ezt már az elején közöltem, nem takargatom a múltam és értelme sem lenne, az első együttlét előtt feltűnik a rengeteg vágás... Rengeteg orvosnál jártam az elmúlt 12 évben és mindegyik azzal nyugtatott, hogy örüljek, hogy nem kellett mindent kioperálni belőlem és nem sok reményt fűznek a teherbeesésemben.

2 éve élünk együtt a párommal és eddig sosem hozta fel a témát, viszont mióta a bátyjának megszületett a kisfia, egyre többször hozza fel a különböző alternatív teherbeesési folyamatokat. Igazából persze jól esik, hogy mellettem van és azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne közös családunk.

Viszont tudom, hogy neki mennyire egy nagy család az álma, legalább 3 gyerekkel és ezt nem valószínű, hogy én meg tudom adni neki és tényleg félek attól, hogy ha esetlen így alakulna akkor elhagyna (örökbefogadásról hallani sem akar).

Tehát az első pillanattól tisztában a helyzetemmel és az összeköltözésbe is úgy mentem bele, hogy gondolkodjon rajta, hogy tudná-e vállalni azt hogy nem lehet gyerekünk és ha csak egy halvány kétsége is van akkor fejezzük be az egészet.

Ti mit tennétek ha a párotok pont az egyik legnagyobb dolgot nem tudná megadni nektek? Még ha szeretnétek és rendben is lenne minden a kapcsolatban, elhagynátok a párotokat ha kiderülne 100%-osan, hogy nem lehet saját gyereket?

2013. okt. 1. 18:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
65%

Biztos hogy nem hagynám el a páromat azért, mert nem lehet gyereke. Persze az is hozzátartozik, hogy simán el tudom képzelni az egész életemet gyerek nélkül. Ő meg ugye sok gyereket szeretne. Viszont mivel ezt már tudta az elején, így nyilván akkor véggigondolta, hogy kockáztat és lehet, hogy nem lehet közös gyereketek, mégis veled maradt.

Szerintem nézzétek át milyen mesterséges lehetőségek vannak és konzultálj ez ügyben orvossal. Biztos találtok olyan megoldást ami működhet a te esetedben. Ha meg úgy alakul, hogy semmi nem jöhet szóba de nagyon-nagyon szeretne gyereket a párod, akkor én a helyedben rábeszélném az örökbefogadásra. Legalább addig jussatok el, hogy listára kerüljetek, az úgy is kb. egy év, aztán meg 3-4 év a várakozási idő. Mondd el neki, hogy ez alatt a 4-5 év alatt még meggondolhatjátok magatokat, szóval úgy gondolkozzatok, hogy addig is ketyegjen az örökbefogadási várakozási idő. Aztán még az is lehet, hogy közbe összejön egy saját.

Még annyit, hogy semmilyen a vágyaim elé tett akadály miatt nem hagynám el a páromat, pláne akkor nem, ha önhibáján kívül nem tudja nekem megadni amire vágyom.

2013. okt. 2. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!