A férfiak a végsőkig képesek lennének tagadni, ha megcsalják a feleségüket?
az nem jelent semmit, hogy azt mondta a nőre, hogy ronda...
az én férjem, amikor szóba került a szeretője, azt mondta, hogy:"ugyanmár, az egy öreg nő!" erről ennyit.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy lehet alapja a sok beszédnek, mert ahogy itt már említették: Nem zörög a haraszt... Ha úgy gondolod, hogy megcsalt, akkor tedd meg a szükséges lépéseket. De én ahogy jártam a következő (már túlvagyunk a váláson, tehát tagadni nem volna értelme): valóban volt egy hölgy, akivel igencsak kellemes beszélgetéseink voltak, de sohasem történt köztünk semmi. Feleségem mégis kikiáltotta ország-világ előtt a szeretőmnek. Nem értem miért, de mindig működött bennem egy fék, ami a hölgyekkel egy kis flörtnél tovább sosem engedett (gondolom, ezt hívják hűségnek). De egy kívülálló csak azt látja hogy igencsak megértjük egymást, és ez már gyanús. Amilyen jóindulatú emberek vannak, nagyon hamar kiegészítik fantáziából a látottakat. És elég, ha csak egy ilyen fantáziadús ember (esetleg visszautasított potenciális szerető) elmondja valakinek, aki továbbadja, és még tovább, és még tovább. Ebből lehetnek komoly tűzvészek :)))
Ami a tanulság (szerintem): Minél előbb öntsetek tiszta vizet a pohárba, és ne másoknak higyj. mérlegelj, és lépj, de ha halogatod, akkor te magad készülsz ki idegileg a bizonytalanságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!