Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most őszintén, férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, férfiak, akik csalják/csalták a pártnerüket/feleségüket! Mi (volt) az oka?

Figyelt kérdés
Mit tett, vagy épp, mit nem tett a nő?
2009. nov. 16. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem a párom volt az oka, hanem az hogy nem találkoztunk eleget, nem voltam boldog.. nem volt érzelem sem még a kapcsolatban, mert nem volt ideje h kialakuljon, mert messze kerültünk és heti/kétheti 1 alkalom kevés ahoz...
2009. nov. 16. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Ott volt, és tutira leadta a jelzést, hogy lehet:) Ráadásul nem is nézett ki rosszul.
2009. nov. 16. 12:57
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

(úgy értem, hogy a megcsalt fél mit tett, avagy mit nem tett)

2009. nov. 16. 13:00
 4/12 anonim válasza:
60%
17 évig éltem az exemmel,mígnem rájöttem hogy fűvel fával....Albérletbe költöztem a két gyerekkel.A minap kezembe került egy könyv:Vámos Miklós:Utazás erotikában című regénye.Azt hiszem nagyon világosan sikerült megértenem a férfiak lelkét :) Már ha van nekik olyan.Figyelmedbe ajánlom!!! Ha mégsem olvasod el akkor csak annyi a lényeg hogy ha helyzet adódik akkor teljesen mindegy nekik hogy ők tulképp egy jó kapcsolatban esetleg házasságban élnek,mert mindenképp kihasználják az alkalmat.
2009. nov. 16. 13:19
 5/12 anonim válasza:
78%
Ja bocs én nő vok:)
2009. nov. 16. 13:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Már ha van nekik olyan..." hadd ne mondjam kinek nincs lelke vagy ki mit tud és ki mit nem. Nem kéne általánosítani csak így. Attól hogy egyes férfiak ilyenek attól mindegyik NEM. Ezt a dolgot a nők is felfoghatnák nem olyan megterhelő.

bocs az off- ért de az ilyen kikivánkozik.

2009. nov. 16. 13:24
 7/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi a válaszokat!

Azért kérdem, mert lehet, hogy csal a párom.

Mivel ő azt mondja, minden rendben velem, nem merek rákérdezni, nehogy megbántsam. 14 éve vagyunk együtt, van egy 11 hónapos babánk. Mindig kedvesen várom haza a munkából, rendesen elvégzem a házimunkát, sikerült visszafogynom az eredeti súlyomra, és úgy érzem odafigyelek magamra. Azonban, nem kíván. Soha nem kezdeményez, és volt már, hogy vissza is utasított. Néha később jön haza a munkából.

Nem tudom mit csinálok rosszul, azért tájékozodnék itt.

30 éves vagyok

2009. nov. 16. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

semmit sem csinálsz rosszul.. sajnos a szerelem elmúltával a szexualitás nehézésgekbe ütközik, főleg ha (és ismétlem ha) feltünik valaki más a láthatáron. nem biztos hogy megcsal, lehet hogy csak anynit dolgozik, hogy hullafáradtan ér haza... és előfordult már velem is hogy visszautasítottam a barátnőm (19évesen), mert szar kedvem volt... nem kell egyből rosszra gondolni, de ha úgy érzed, járj utánna. sok sikert

az első

2009. nov. 16. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem csal, hanem a baba miatt van.

sok pasi a gyermek születése után visszavesz egy kicsit a szexualitásból. ez később változhat.

2009. nov. 16. 14:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. nov. 16. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!