Lakodalom, anyagiak, felháborodott testvérek. Mit lehet tenni ilyenkor?
Kitűztük az esküvőnk dátumát a vőlegényemmel, és kérdezték a tesóim, akik már több éve házasok, hogy mennyibe fog fájni. Kb 100-an leszünk, nagyon maximum 1,5 milliót szánunk rá. És itt jött a gond: Mi az, hogy mi fizetjük, alapvető dolog lenne a szüleinknek, hogy ugyanúgy álljanak ehhez az lagzihoz is, mint az övékéhez. Mint elmondták, nekik kereken 0 forintba került, és ha nekik járt ennyi, akkor nekem miért nem? Mondtam nekik, hogy számomra ez nem probléma, szépen gyűjtögetjük a rávalót a vőlegényemmel. Amúgy se állnak már úgy anyagilag a szüleink, mint annak idején. Mind hiába, fortyognak a dühtől.
Mit kezdjek a helyzettel? Nem szeretném, ha nagy családi vita kerekedne belőle, pedig kitelik tőlük, hogy nem hagyják annyiban. Valahol mélyen rosszul esik, hogy minket nem támogatnak, de nem vagyok kiakadva rajta, mert tudom, hogy nem is tudnának annyira.
Na igen, épp ez az... Nincs túl nagy szükségünk segítségre, de a tesóim nem értik meg. Jelenleg albérletezünk, és könnyebb lenne házat venni, ha támogatnának, de egyáltalán nem várjuk el. Még elvagyunk itt, bár babát már nem itt akarok vállalni.
Sajnos már elkezdték az őrületet, anya sírva hívott fel, hogy nagyon sajnálja, az egészet nem tudják finanszírozni, de próbál minél többet félretenni. Mondtam, hogy nem kell, a Mi Napunk, a kezdetektől úgy tervezzük, hogy a mi kasszánkhoz lesz igazítva, csak jöjjenek el, és érezzék nagyon jól magukat. De egyem meg olyan kis lelkis, nem is tudom kitől örökölhették a testvéreim a nagy szájukat. Azt hiszem nekem is nagyra kell nyitnom, hogy leálljanak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!