Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám közölte, hogy a párom...

Anyám közölte, hogy a párom csak akkor lakhat ott ha a teljes fizetését odaadja. Páromnak nincs hová mennie. Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 19:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Barátod helyében biztos nem költöznék oda. Szoba bérlés, baráthoz menni, bármi inkább.
2013. szept. 24. 20:19
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
És a kajáját akkor anyukád állja? Neked mennyit kell leadnod?
2013. szept. 24. 20:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
ez maximum úgy lenne jó ötlet, ha a párod odaajda a 60at, te meg semmit. akkor tudnátok spórolni
2013. szept. 24. 20:44
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs hova mennie azt jelenti hajléktalan én se fogadnám be csak úgy jópofiból...
2013. szept. 24. 20:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
jah, próbáljatok úgy egyezkedni anyuddal, h a párod odaadja a teljes fizuját, viszont a tiédet megtarthatjátok. csak fedezi az a 60 rugó 2 ember rezsijét.
2013. szept. 24. 21:01
 16/24 A kérdező kommentje:
A szüleihez tudna menni de oda nem akar. Én megveszem magamnak amit kell a többit odaadom anyámnak.
2013. szept. 24. 21:03
 17/24 anonim ***** válasza:
53%
szerintem rajtatok nem lehet segiteni
2013. szept. 24. 21:29
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

igen, szerintem is veszett balta veszett nyele!!!

Minek az ilyennek párkapcsolat, aki annyira sincs felnőve hogy a saját érdekét felismerje.

Ha jó anyuci meleg kuckója, hát legyen jó az extra igénye is. (ha már ilyen mohó állat)

vagy menekülj, amig nem kéééééésőőőő!!!

de erre magadtól is rá kellene jöjjél!!!

2013. szept. 24. 21:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem válaszoltál arra, miért csak ilyen keveset kerestek, ez kevesebb mint a minimálbér...

Másrészt üljetek le megbeszélni, a rezsit fizessétek úgy, hogy elosztjátok annyi felé amennyien vagytok, megvesztek egy flakon mosogatószert, mosóport, öblítőt, tisztítószert, elosztjátok annyi felé amennyien vagytok az árát, a kajával is hasonlóan...Így tételszerűen látjátok mennyi a kiadás, bár szerintem itt más van a háttérben amiről te nem akarsz beszélni.

2013. szept. 24. 21:48
 20/24 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem Kérdező, a párod legjobban tenné, ha rávágná az ajtót mindkettőtökre. Anyádra, mert megalázza, rád, meg mert nem evidens számodra, hogy kiállj mellette. Az én anyám EGYSZER mondhatna ilyent a páromnak...
2013. szept. 24. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!