Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóban vagytok a testvéretek...

Jóban vagytok a testvéretek párjával?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 16:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

O utal engem, pedig nem is ismer. Osszvissz, ha 10szer talalkoztunk. Igaz en sem keresem a tarsasagat.

Egyebkent ellenkezo nemu.

2009. nov. 6. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2009. nov. 7. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Bátyám párjával nagyon jól kijövünk.

Nővérem párját,ki nem állhatom

gyűlölöm,mert mindig hazudik,beszól,tesómat megveri már azért ha nem olyan nadrágot tesz ki amilyet ő akar,megcsalja8tesóm a hülye mert vele van)

a fiát leüvölti és bünteti ha 4-est visz haza.Kitűnő tanuló,versenyeket nyer.A gyerek jóbban kötődik hozzám és páromhoz(24)mint az apjához.Kiskoromban olyanokat vágott a fejemhez hogy majd megdug(Ezt tagadta),próbálná meg!!Barátomnak mondja hogy rámférne egy alapos verés.Hogy miért?Azt nem tudom,persze a párom soha nem emelne rám kezet,nagyon jó viszonyban vagyunk,imádjuk egymást. A fickó mindenkinek hazudik,nyalizik mindenkinek,és sokan neki is.gyűlölöm nagyon!!!

A párom tesójál is jól kijövök(nem bőbeszédű).

Ikertesómnak az ex-ével is jól kijöttem.(Az ex-e a párom unoktestvére)

Bocsi ha hosszú voltam.

22/L

2009. nov. 7. 11:18
 14/18 anonim ***** válasza:

11.18-as vagyok!

A bátyám volt feleségével is jól kijöttem,és még tartjuk a kapcsolatot is!300km-re lakunk egymástól!A gyereke a keresztefiam!:)

2009. nov. 7. 11:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs testvérem, de a páromnak van. Vele nagyon jóban vagyunk, illetve annak a barátjával is. Közös baráti társaságunk van. Azonos neműek vagyunk, sok mindent megbeszélünk, én 25, ő 22 éves.
2009. nov. 7. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Két nővérem van az idősebb 24 a középső pedig 21.A 24évesnek 25éves férfi párja van aki baromira jófej!!!!Én nagyon bírom és ő is engem egy csomót dumálunk.21évesnek is nagyon jófej pasija van bár őt azért szeretem mert okos, a másikat azért mert vicces.
2010. jan. 20. 20:15
 17/18 anonim ***** válasza:
én az előző 2011-es vok L11
2010. jan. 20. 20:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Tesómnak nincs párja
2010. jún. 25. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!