Jóban vagytok a testvéretek párjával?
O utal engem, pedig nem is ismer. Osszvissz, ha 10szer talalkoztunk. Igaz en sem keresem a tarsasagat.
Egyebkent ellenkezo nemu.
Bátyám párjával nagyon jól kijövünk.
Nővérem párját,ki nem állhatom
gyűlölöm,mert mindig hazudik,beszól,tesómat megveri már azért ha nem olyan nadrágot tesz ki amilyet ő akar,megcsalja8tesóm a hülye mert vele van)
a fiát leüvölti és bünteti ha 4-est visz haza.Kitűnő tanuló,versenyeket nyer.A gyerek jóbban kötődik hozzám és páromhoz(24)mint az apjához.Kiskoromban olyanokat vágott a fejemhez hogy majd megdug(Ezt tagadta),próbálná meg!!Barátomnak mondja hogy rámférne egy alapos verés.Hogy miért?Azt nem tudom,persze a párom soha nem emelne rám kezet,nagyon jó viszonyban vagyunk,imádjuk egymást. A fickó mindenkinek hazudik,nyalizik mindenkinek,és sokan neki is.gyűlölöm nagyon!!!
A párom tesójál is jól kijövök(nem bőbeszédű).
Ikertesómnak az ex-ével is jól kijöttem.(Az ex-e a párom unoktestvére)
Bocsi ha hosszú voltam.
22/L
11.18-as vagyok!
A bátyám volt feleségével is jól kijöttem,és még tartjuk a kapcsolatot is!300km-re lakunk egymástól!A gyereke a keresztefiam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!